supernova logo

★★★★★
200
avionom
all inclusive
bazen, restoran, internet, fitnes, spa i velnes
balkon, klima uređaj, tv, internet, mini-bar

Opis

Lokacija:
Hotel Side Star Resort 5* je smešten na početku regije Side i nalazi se sopstvenoj peščanoj plaži označenoj plavom zastavicom, koja je udaljena od glavne zgrade svega 200 m. Otvoren je 2002. godine a renoviran 2010. godine. Sa kapacitetom od 462 sobe i ukupno čak 1275 ležaja, nalazi se na samo 10-ak minuta vožnje taksijem ili dolmušem od istorijskog poluostrva Side. Hotel gostima nudi odličnu i profesionalnu uslugu i udoban smeštaj a prostire se na površini od čak 30.000 m². Udaljen je 22 km od starog rimskog amfiteatra Aspendos, 50 km od aerodroma Antalija i 60 km od centra Antalije. Svih 462 smeštajne jedinice su raspoređene u glavnoj zgradi i 4 aneks zgrade. Svih 5 zgrada imaju po 5 spratova sa ukupno 8 liftova.

Hotelska ponuda:

glavni restoran kapaciteta do 850 mesta, 3 à la carte restorana sa po 40 mesta: meksički, istočni i turski (u cenu uključena večera za goste koji borave minimum 7 dana, uz obaveznu rezervaciju, dodatna poseta se naplaćuje), 4 bara (Lalezar Bar, bar na bazenu, bar na plaži i u diskoteci), ukupno 4 bazena (glavni spoljašnji hotelski bazen oko 940 m² površine, 1 zatvoreni bazen, 1 dečiji i 1 bazen sa 3 tobogana), tursko kupatilo, parno kupatilo, sauna, fitnes centar, 3 tobogana – korišćenje prema hotelskim terminima, 2 teniska terena sa čvrstom podlogom, stoni tenis, aerobik, akva aerobik, step aerobik, boćanje, odbojka na plaži i u vodi, mini golf, besplatan Wi-Fi internet u svim sobama i zajedničkim prostorijama (manje brzine do 2 MB/s), parking do 50 mesta, različite vrste animacija za odrasle i decu – profesionalni šou program, muzika uživo, diskoteka (pića uključena do 02:00h), tematske večeri (gala veče, tursko veče), dnevna i večernja animacija, “medeni mesec” koncept. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Mini bar se se dopunjava svakodnevno (voda, sokovi i pivo).

Ponuda za najmlađe:

mini klub za decu od 4-12 godina, tinejdž klub za uzrast 12-16 godina, mini disko (nakon večere a pre hotelske animacije), 2 dečija bazena, igralište na otvorenom, zabavni park, stolice u restoranu kao i krevetac u sobi, iznajmljivanje dečijih kolica (besplatno, na zahtev).

Sportske aktivnosti:

fitnes centar, stoni tenis, boćanje, vežbe na otvorenom, aerobik, akva aerobik, step aerobik, pilates, igraonica sa dvoranom za kuglanje, kompjuterske igrice, internet café i bilijar, odbojka na plaži i u vodi, kao i mnogi motorizovani sportovi na vodi (uz doplatu), 2 teniska terena sa čvrstom podlogom (oprema i osvetljenje uz doplatu), itd.

Plaža: privatna peščana plaža se nalazi na samo 200 m od glavne zgrade hotela, dužine 250 m i širine 150 m, označena plavom zastavicom. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:

sve vrste masaža, igraonica (bilijar, kuglanje, kompjuterske igrice i internet café), svi sportovi na vodi, sobna usluga u toku celog dana, oprema i osvetljenje za teniske terene, hemijsko čišćenje, pranje veša, usluge hotelskog doktora, telefon i fotokopiranje, zlatara, mini market, rent-a-car, prodavnica kože, frizer, fotograf, sva pića nakon 24:00h osim u diskoteci (piće uključeno do 02:00 h), sveže ceđeni sokovi, kokteli, određene vrste vina i šampanjca, uvozna flaširana brendirana pića, itd.

Ishrana:
All inclusive “sve uključeno” – samoposluživanje, izbor više jela, prema hotelskim pravilima i terminima – doručak, kasni doručak, ručak, večera; à la carte restorani uz rezervaciju; kafa i čaj u baru na bazenu, sladoled na baru na bazenu i razni snekovi u baru na plaži u toku dana po satnicama hotela, kao i noćni snekovi u bistroulokalna domaća alkoholna i bezalkoholna pića. Sva pića se služe u čašama.

https://www.sidestarhotels.com/resort/en