supernova logo

★★★★★
300
4000
avionom
ultra all inclusive
bazen, restoran, internet, porodične sobe, fitnes, spa i velnes, animacija
balkon, klima uređaj, sef, tv, mini-bar

Opis

Lokacija:
hotel Sense Deluxe se nalazi 1 km od regije Kumkoj, 4 km od grada Side, 70 km od aerodroma u Antaliji. Hotel ima ukupno 374 soba raspoređenih u pet petospratnih blokova.

Hotelska ponuda:
recepcija, glavni restoran, a la carte restorani (restoran turske kuhinje Osmanli, restoran sa ribljim specijalitetima Lagos, restoran italijanske kuhinje La Vitas - besplatno jednom u toku boravka, uz obaveznu rezervaciju), barovi u okviru hotelskog kompleksa, dva spoljašnja bazena, unutrašnji bazen, bazen sa toboganom, animacije, tursko kupatilo, sauna, bilijar, TV sala, besplatan WI-FI internet u zajedničkim prostorijama hotela.

Ponuda za najmlađe:
dečiji bazen, mini klub za decu 4-12 godina, mini disko, animacije.

Sportske aktivnosti:
odbojka na plaži, vaterpolo, stoni tenis, pikado, aerobik.

Plaža:
hotel ima svoju peščanu plažu sa pontonom, udaljenu oko 300 m do koje se stiže uređenim putem namenjenim za goste hotela. Ulazak u more i dno je u ovom delu sa prirodnim kamenim pločama. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
room servis, Wi-Fi internet u sobama, a la carte restorani za više od jedanput u toku boravka, flaširana i uvozna pića, sveže ceđeni sokovi, telefon, fax, usluga lekara, čuvanje dece, servis za pranje rublja, butik, frizer, rent a car/bike, sportovi na vodi, Wellnes i SPA (masaže, piling), fudbal, joga i pilates.

Ishrana:
ultra all inclusive - “sve uključeno” - prema hotelskim pravilima i terminima, samoposluživanje, izbor više jela - doručak (07:00-10:00 h), kasni doručak (10:00-10:30 h), ručak (12:30-14:30 h), večera (18:30-21:00 h), kasna večera (supa/čorba 00:00-01:00 h), razni snekovi u određenim terminima, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim terminima. A la carte restorani besplatni samo jednom u toku boravka (uz obaveznu rezervaciju)

UAI koncept ne uključuje:
room servis, a la carte restorane, flaširana i uvozna pića, sveže ceđene sokove, a la carte restorani za više od jedanput u toku boravka. Mini bar u sobama na dan dolaska sokovi i voda, nakon toga se dopunjuje samo sa vodom.

http://www.emirhotels.com/en/the-sense-de-luxe