supernova logo

★★★★
sopstveni
noćenje sa doručkom
bazen, restoran, internet, fitnes
terasa, balkon, klima uređaj, tv, internet
Hotel Drina

Opis

Gradski hotel i gradska kavana, otmena oaza u zelenilu Bajine Bašte nadomak turističkih bisera Tare i Drine. Udobne i komforne sobe, dobar san i planinarski doručak biće ono što vas nosi u svakodnevnim aktivnostima na reci, jezeru ili planini.

Luksuzni i moderan hotel Drina, visoke kategorije, smešten u samom centru Bajine Bašte (168 km od Beograda i 38 km od Užica), u centru gradskog naselja Bajine Bašte-pešačka zona, u neposrednoj blizini reke Drine, po kojoj i nosi ime, planine Tare i manastira Rača.

Zgrada hotela se nalazi između dve glavne ulice grada, naslanja se na pešačku zonu centra i ušuškana je u raskošno zelenilo obližnjih parkova.

Hotel poseduje prosrtrani restoran kapaciteta do 120 mesta, na A la carte jelovniku je širok izbor jela domaće i internacionalne kuhinje.

U prizemlju hotela nalazi se pizzerija-diskoteka, sa pogledom na gradski trg, kapaciteta do 60 sedećih mesta koja nudi veliki izbor originalnih italijanskih jela.

Hotel Zepter Drina, smešten u centru Bajne Bašte i udaljen svega 300 m od Sportsko-rekreativnog centra „Braća Milutinović”, predstavlja vaš pravi izbor za održavanje sportskih priprema.

Hotel je pogodan za realizaciju specifičnih kompanijskih događaja koji spajaju poslovan i zabavan sadržaj.

Hotel poseduje: Konferencijsku dvoranu 250 mesta, Letnju terasu 150 mesta, Teretanu i Saunu.

--------------------
Za lakši i sigurniji put, turistička agencija predlaže da pogledate:
SAT patrola i avantura po Srbiji - Tara, Bajina Bašta, Perućac

 

SVE CENE SU SKLONE PROMENI OD STRANE HOTELIJERA! Pišite ili pozovite za najbolju ponudu!

 

Organizator putovanja poseduje licencu kategorije A - OTP br. 196/2021.

 


Uslovi i način plaćanja:

Plaćanje se vrši u dinarima. Za aranžmane u inostranstvu gde je cena iskazana u EUR, plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS; Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni.

AVANSNO:
- Gotovinom, čekovima gradjana, uplatom na račun ili platnim karticama. Prilikom rezervacije plaća se 40% vrednosti aranžmana, ostatak najkasnije 20 dana pre početka usluge.

NA RATE:
- Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 3 mesečne rate čekovima građana.
- Uplata avansa od 40% aranžmana ostatak kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Master) na 3 rate bez kamate;

PUTEM ADMINISTRATIVNE ZABRANE:
- Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 6 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.

 

 

Organizator putovanja poseduje licencu kategorije A - OTP br. 196/2021.