supernova logo

★★★★
sopstveni
polupansion
Hotel Zdravilišče Laško

Opis

Hotel - opis
Hotel Zdravilišče Laško izgrađen je na temeljima više od 165 godina duge istorije Termi Laško. Odlikuju ga gostoprimstvo osoblja i topla atmosfera. hotelski sadržaji su pogodni i za goste sa invaliditetom. Poznat je kao prijatan višegeneracijski hotel, u kome ćete naći mnogo nasmejanih baka, deka i njihovih unučadi.
U okviru hotela se nalazi centar medicine sa specijalističkim ambulantama, fizioterapijom i balenoterapijom. Na raspolahganju su i kozmetički salon, pedikir i masaže. U hotelu se nalaze termalni bazeni, terapeutski bazen kao i fitnes centar.

Sadržaj:
Lift, Besplatni parking, Wi-Fi, Fitness, Wellness, Masaža, Spoljašnji bazen, Unutrašnji bazen, Frizerski salon, Dopušteni kućni ljubimci, Glavni restoran, Organizovana animacija, Lokalni izleti.


Uslovi i način plaćanja:

Plaćanje se vrši u dinarima. Za aranžmane u inostranstvu gde je cena iskazana u EUR, plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS; Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni.

AVANSNO:
- Gotovinom, čekovima gradjana, uplatom na račun ili platnim karticama. Prilikom rezervacije plaća se 40% vrednosti aranžmana, ostatak najkasnije 20 dana pre početka usluge.

NA RATE:
- Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 3 mesečne rate čekovima građana.
- Uplata avansa od 40% aranžmana ostatak kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Master) na 3 rate bez kamate;

PUTEM ADMINISTRATIVNE ZABRANE:
- Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 6 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.

 

Organizator putovanja poseduje licencu kategorije A - OTP br. 196/2021.