supernova logo

★★★★
Terme Snovik, Snovik 7, 1219 Laze v Tuhinju, Slovenija
28000
sopstveni
najam, noćenje sa doručkom, polupansion
bazen, restoran, parking, internet, kućni ljubimci dozvoljeni, fitnes, spa i velnes
terasa, balkon, klima uređaj, kuhinja, sef, tv, internet
Terme Snovik

Opis

Terme Snovik imaju najveću nadmorsku visinu među termama u Sloveniji, s jedne strane okružene Kamniško-savinjskim Alpama, a s druge prekrasnim šumama i netaknutom prirodom Tuhinjske doline. Kompleks se nalazi na putu između Kamnika i Celja.

 

Udaljenost od polazne stanice gondole u Ski centru Krvavec iznosi 28km.

 

Terme Snovik su novoizgrađen banjsko-termalni kompleks koji sadrži apartmansko naselje "Hiške na robu gozda", otorene bazene i vodeni park, zatvorene termalne bazene i izuzetan welness centar.

Razvoj projetka pomogla je Evropska Unija, a naselje i teme koje su izgrađene i konačno završene 2007. godine posebnu pažnju posvećuju ekologiji i održivom razvoju. Svi apartmani su rađeni od prirodnih materijala, izuzetno su prostrani i kvalitetno opremljeni, a karakteriše ih što imaju ugrađene sistme pametnih kuća. Apartmansko naselje se sastoji iz osam apartmanskih kuća, koje nose imena po vrstama drveća (Bor, Smreka, Vrba..). Smeštajni kapaciteti su raznoliki, od dvokrevetnih soba, preko dvokrevetnih, četvorokrevetnih, petokrevetnih apartmana.

 

Tokom leta gostima su na raspolaganju otvoreni bazeni i mini vodeni park, dok se u zatvorenom delu, koji radi tokom cele godine, nalaze bazeni, jakuzzi, delovi sa vodenom masažom, kao i wellnes centar i centar za profesionalnu masažu. Wellness centar sadrži finske saune, tursko kupatilo, kadu sa termalnom vodom, ledenu saunu i drvene ležaljke za relaksaciju, a gostima se u periodima odmora uz relaksirajuću muziku služi voće i čaj.

Temperatura vode u otvorenom bazenu je 29 stepeni, a u zatvorenim bazenima ona iznosi 32 stepena. Voda je izuzetno bogata mineralima, pre svega kalcijumom i magnezijumom, pa je preporučljiva i za piće.