supernova logo

★★★★
100
sopstveni
polupansion
restoran, parking, internet, kućni ljubimci dozvoljeni, porodične sobe, spa i velnes
sef, tv, internet, mini-bar

Opis

Aparthotel Vučko na Jahorini pravi je izbor za sve jugonostalgičare i ljubitelje zimskih sportova. Hotel je pet friendly i posebno se preporučuje za porodično zimovanje. Rezervišite sobu u hotelu sa 4 zvezdice, sa spa & wellness centrom i svim modernim sadržajima potrebnim za pravi odmor.

Hotelsko apartmanski kompleks Wellness & Spa Aparthotel VUČKO smeštan je u samom centru Jahorine na 1.520 m nadmorske visine.
Aparthotel Vučko je nastavio tradiciju ekskluzivnog hotela izgrađenog za potrebe Olimpijskih igara u Sarajevu “ZOI ’84.” i dobio ime po zvaničnoj maskoti XIV ZOI. U samom centru turističkog kompleksa, Vučko nudi gostima vrhunski smještaj i uslugu kao i niz sadržaja za ljepši i ugodniji odmor.

Sadržaj hotela:

Paradizo loby bar, restoran, vinoteka sa velikim izborom vina iz celog sveta, poslastičarnica, wellness centar na 720 m2, sala za seminare i prezentacije, čuvanje dece, prodavnica sa suvenirima i dnevnom štampom, menjačnica, ski servis, ski rental, iznajmljivanje bicikala, sportski tereni za tenis, košarkašku, mali fudbal i odbojku.

Wellness&Spa Oaza u Aparthotelu Vučko na Jahorini, se prostire na 700m2, na čistom vazduhu sa bistrom izvorskom vodom i fantastičnim pogledom na borovu i jelovu šumu. Sadržaji: hidromasaži veliki whirlpool, terapeutske i relax masaže, saune, parno kupatilo, fitnes.

Lokacija: Aparthotel Vučko

 

Više o mestu: Jahorina

 

Vaše zimovanje sa Turističkom agencijom Supernova može da počne!

Organizator putovanja poseduje licencu kategorije A - OTP br. 196/2021.