supernova logo

150
sopstveni
najam, polupansion
restoran, internet, porodične sobe, spa i velnes
kuhinja, tv, internet

Opis

Skijanje na Jahorini može biti nezaboravna uspomena ukoliko rezervišete pravi smeštaj i osigurate udobnost nakon aktivnog dana na snegu. Zbog raznovrsnosti sadržaja, prijatnog ambijenta i odlične lokacije preporučujemo aparthotel Winter. Pogledajte ponudu i zakažite na vreme termine svog zimskog odmora.

 Aparthotel Winter je pravo mesto za one koji žele da zimovanje na Jahorini provedu u opuštenoj i toploj planinskoj atmosferi. Okruženi predivnom prirodom pruža pravo uživanje za porodice i prijatelje.

Aparthotel Winter se nalazi na Jahorini u vikend naselju Šator na 1635 metara nadmorske visine, udaljen 150 metara od ski staza.

Wellness:
Gostima je na raspolaganju Vam wellness&spa deo koji se sastoji od hidromasažne kade za 5 osoba, finskom saunom, toplom anatomskom klupom i sobom za masaže.

Besplatan Wi-Fi:
U celom objektu se može koristiti besplatna kvalitetna Wi-Fi veza.

Restoran:
U aparthotelu se nalazi restoran koga odlikuje obilna i kvalitetna domaća kuhinja. Za prijatne duge zimske noći na raspolaganju je kamin sala gde u toploj atmosferi pored vatre iz otvorenog kamina možete da se opustite i uživate.

 

Organizator putovanja poseduje licencu kategorije A - OTP br. 196/2021.