supernova logo

★★★★
5000
sopstveni
polupansion
bazen, restoran, parking, porodične sobe, fitnes, spa i velnes
sef, tv, internet, mini-bar
Hotel Hot Springs - Banja

Opis

Tražite moderan smeštaj sa bazenom i spa centrom za relaksirajući boravak u Bugarskoj? Hotel Hot Springs Banja je idealan izbor za odmor. Rezervišite sobu u ovom hotelu sa 4 zvezdice na vreme.

Banja (Banya) je malo turističko mesto u podnožju Pirina, na 5 km od ski centra Bansko. Poznato je lečilište sa ukupno 72 izvora termalne mineralne vode, brojnim arheološkim nalazištima u okolini, rimskim kupatilom iz antičkog perioda i crkvom Sv. Đorđa. Ukupan kapacitet izvora je 76 litara vode u sekundi, a temperatura vode je od 37-57 stepeni. Voda je čista, bez mirisa i taloga, dobra za piće. Sadrži hidrokarbonat, sulefat, natrijum, fluor i silicijum i slabo je mineralizovana. Koristi se za lečenje hroničnih inflamatornih bolesti lokomotornog sistema (zglobno-koštano-mišićni sistem), hroničnih ginekoloških oboljenja i inflamotornih oboljenja nervnog sistema.

U samom mestu se nalaze dva velika bazena sa toplom mineralnom vodom – jedan olimpijski bazen i drugi dečiji. U poslednjih par godina Banja se ubrzano razvija i sve veći broj gostiju iz Bugarske i inostranstva je posećuje.

Lokacija: Hot Spring Medical & Spa Hotel 4* je novootvoren i luksuzan hotelski kompleks, smešten u mestu Banja (Banya), poznatoj bugarskoj banji udaljenoj svega 5 km od ski centra Bansko i nekih 15-tak minuta vožnje od početne stanice gondole. Nalazi se u prelepom prirodnom okruženju, u blizini četinarske šume sa pogledom na vrhove planine Pirin.

Sadržaj hotela: recepcija, lobi, lobi bar, restoran, bar, snack bar, lift, dečija igraonica, Spa i wellnes centar, zatvoreni i otvoreni bazeni sa mineralnom vodom, bazeni sa toplom mineralnom vodom 36 stepeni, dečiji bazen, parno kupatilo, hamam, sauna, ledena soba, slana soba, đakuzi, masaža, fitnes, medicinski centar sa stručnim osobljem, skijašnica, internet, sef, prodavnica, konferencijska sala, rent a car, parking, prilaz i kretanje u hotelu omogućen osobama sa invaliditetom, shuttle bus prevoz do gondole (u najavi-uskoro).

Besplatne usluge: korišćenje zatvorenog i otvorenog bazena, turskog hamama, parnog kupatila, slane sobe, finske saune, bio saune, igla i ledene fontane, tepidarijuma, lakonijuma, WiFi internet, parking, fitnes, dečija igraonica.

Ishrana: Polupansion (doručak i večera – samoposluživanje)