supernova logo

★★★★
Hotel Špik, Jezerci 21, 4282 Gozd Martuljek, SLO
5000
sopstveni
polupansion
restoran, internet, kućni ljubimci dozvoljeni, fitnes, spa i velnes
balkon, sef, tv, internet, mini-bar
Hotel Špik

Opis

Uživajte u lepotama Kranjske Gore i skijanju u Sloveniji. Rezervišite sobu u hotelu Špik. U ovom objektu su ljubimci dobrodošli, a možete računati i na odlične wellness i spa sadržaje. Pogledajte cenovnik i kompletnu ponudu.

Hotel Špik se nalazi u okviru istoimenog Alpskog resorta i nudi divan pogled na okolne planine i šume. Objekat je smešten u naselju Gozd Martuljek, na 5 km od mesta Kranjska Gora.

Hotel je podeljen na deo kategorisan sa 3*, kao i noviji deo kategorisan sa 4*. U okviru Alpine resorta se nalazi i kamp Špik.

Besplatan WiFi je dostupan u svim prostorima hotela.

Gosti hotela Špik mogu besplatno da koriste 3 bazena u zatvorenom u alpskom wellness centru "Svet vode Špik". Razne saune, masaže, kozmetički tretmani, hidromasažna kada i prostorija za opuštanje na raspolaganju su uz doplatu u delu "Svet sauna Špik".
Moguće je iznajmiti peškire za bazen, jedan peškir za 7 dana ili svaki dan novi peškir (po ceni od 1,5 eur dnevno).

Svim gostima besplatno je na raspolaganju fitnes centar (teretana).

U hotelskom restoranu služe se tradicionalna slovenačka kao i internacionalna jela. Izbor poslastica i toplih pića dostupan je u aperitiv baru.

U okolini možete da uživate u raznovrsnim aktivnostima, kao što su skijanje, šetnja u prirodi, pešačenje ili vožnja bicikla.

Boravak kućnih ljubimaca u Hotelu Špik dozvoljen je samo u delu hotela sa 3*.

Parking u okviru objekta može besplatno da se koristi.

Ski centar Kranjske Gore nalazi se na 5,6 km, a čuveni Nordijski centar u Planici je udaljen 12 km od hotela. Ljubljana je udaljena 80 km, a Aerodrom Ljubljana 64 km.

Hotel raspolaže skijašnicom - ostavom za zimsku sportsku opremu. Tokom zimske sezone, u organizaciji lokalne turističke zajenice, saobraća Ski-bus do skijališta Kranjska Gora.

 

Organizator putovanja poseduje licencu kategorije A - OTP br. 196/2021.