supernova logo

★★★
10
sopstveni
noćenje sa doručkom, polupansion
kuhinja, tv
Apartmani Muštrinka - Krvavec

Opis

Apartmanska kuća Muštrinka nudi opuštajuću domaću planinsku atmosferu direktno na skijaškoj stazi u prostranim i dobro opremljenim apartmanima. U 5 apartmana na dva srata, u apartmanskoj kući Muštrinka može se smestiti do 16 gostiju.

Svaki apartman se sastoji od dnevnog boravka sa opremljenom kuhinjom sa šporetom, frižiderom i kuhinjskim priborom. U istom dnevnom boravku nalazi se i kauč na razvlačenje (dim. 155 × 195 cm) i kablovska televizija. U svakom apartmanu postoji sopstveno kupatilo sa tušem i WC-om.

U većem apartmanu 2 + 2 nalaze se dodatne spavaće sobe s udobnim bračnim krevetom i prostranim ormarom, odvojenim od kuhinje i dnevnog boravka. Gosti apartmanske kuće Muštrinka mogu koristiti grijanu i zaključanu ostavu za skije.

Ispred apartmanske kuće nalazi se natkriveno mesto za druženje, zvano Jaslice.

Gostima apartmana su na raspolaganju mogućnost ishrane u 200m udaljenom hotelu Krvavec gde je u ponudi bogat doručak i ukusnu večeru domaćih specijaliteta.

Tokom dana možet se koristiti prostrani restoran sa švedskim stolom u hotelu i osvežiti se na popularnoj plaži, spoljašnjoj terasi sa barom, glavnoj tački okupljanja i zabave na planini koja je u neposrednoj blizini hotela.

 

Organizator putovanja poseduje licencu kategorije A - OTP br. 196/2021.