supernova logo

★★★
20
sopstveni
najam
Bungalovi Rogla

Opis

Priuštite sebi i svojoj porodici sjajan zimski odmor u komfornim bungalovima Rogla u Sloveniji. Doživite zimovanje o kakvom ste dugo maštali i rezervišite svoje mesto što pre.

Bungalovi su od skijališta i hotelskog kompleksa Rogla i Planja udaljeni od 200 do 450 m. Budući da su malo odvojeni od turističke vreve i buke, vrlo su pogodni za porodice sa decom. U njima vole da borave i aktivni sportski entuzijasti jer se u blizini nalaze staze za skijanje, trčanje i planinarenje. Radio se o tri niza bungalova pod imenima Smreka, Gaber i Jerebika.

Bungalovi nude udobne dvokrevetne i četverokrevetne smeštajne jedinice različitih veličina. Gosti mogu koristiti bazene, saune, sportsku dvoranu, restoran i bar u hotelskom kompleksu Rogla i Planja.

Opšte informacije
Prijava posle 14 sati, odjava do 10 sati.

Doživljaji
Kupanje u hotelskom bazenu, aerobik u vodi, šetnje s osnovima nordijskog hodanja, vožnja bicikala, tržnica s poljoprivrednim proizvodima, večernje šetnje s bakljama, mutzičke večeri, dečje kreativne radionice, ski odnosno planinski bus: Rogla – Zreče – Rogla (po voznom redu)

Aktivnosti
Skijanje, šetnja na krpljama do Lovrenških jezera, šetnja do vidikovca, poseta podrumu Zlati grič, razgledanje Žičkog kartuzijanskog samostana, dvorca Trebnik,poseta KSEVTA-u (Kulturni centar europske svemirske tehnologije). Leti: sportski ribolov, tenis, biciklizam,

Usluge wellness centra
tretmani i masaže u "Zemlji dobrog osjećanja" ili "Centru blagostanja Natura", sauna sa programima... u hotelima Planja i Natura

Internet
Neograničen besplatni pristup za goste hotele

Parkiranje
Besplatno spoljni parking, mogućnost doplate za garažu 10 €/dan

Ponuda u okolini
trgovina, ugostiteljska ponuda, crkva

 

 

Organizator putovanja poseduje licencu kategorije A - OTP br. 196/2021.