supernova logo

★★★
Divčibare bb 14000 Valjevo Srbija
700
sopstveni
noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion
bazen, restoran, spa i velnes
tv, internet, mini-bar
Hotel Divčibare

Opis

Ako tražite otmenu lokaciju za svoj porodični odmor ili kongres, team bilding i poslovni seminar, Hotel Divčibare je odličan izbor. Rezervišite mesto u hotelu sa bazenom i opremljenim spa centrom već danas.

Hotel DIVČIBARE je turistički objekat kategorisan sa tri zvezdice, smešten u centru vazdušne banje, okružen borovom šumom, sa pogledom koji osvaja sva čula…

Hotel je smešten u centru Divčibara, okružen borovom šumom. Sa balkona se pruža božanstven pogled. Gosti mogu uživati šetnji prelepim predelima ove vazdušne banje.

Restoran
Spoj tradicionalne i moderne kuhinje. U restoranu hotela DIVČIBARE pripremaju se vrhunski specijaliteti – pansionski, svečani i a’la carte obroci. Doručak je na bazi švedskog stola, dok se ručak i večera serviraju po meniju (izbor od 3 jela).

Relaksacija
Gosti mogu uživati u bazenu i sauni hotela. Za ljubitelje sportskih aktivnosti na raspolaganju su 2 teniska terena sa betonskom podlogom, 4 košarkaška igrališta, 3 odbojkaška terena, jedan rukometni teren i teren za mali fudbal u blizini.

Wellness & Spa
Hotel “Divčibare“ svojim gostima pruža usluge Wellness-a u okviru koga gosti mogu uživati u bazenu i sauni. Gostima hotela Divčibare i Uo Maljen na raspolaganju je bazen dužine 14m, širine 9m, dubine od 0,5m – 1,6m. Temperatura vode je 25C. Radno vreme: 10.00 – 20.00

Kongresni turizam
Hotel DIVČIBARE je idealno mesto za organizovanje kongresa, seminara, radionica, prezentacija, poslovnih susreta… U ponudi je nekoliko odlično opremljenih sala za ovu namenu.

Organizator putovanja poseduje licencu kategorije A - OTP br. 196/2021.