supernova logo

★★★★
Bačijska 3, Zlatibor 31315
7200
sopstveni
pun pansion
bazen, restoran, parking, internet, kućni ljubimci dozvoljeni, fitnes, spa i velnes
tv, internet, mini-bar
Klub Satelit

Opis

Hotel Klub Satelit Zlatibor je otmeni smeštaj za 4 zvezdice sa bazenom i spa centrom. Kao pet friendly objekat, Klub Satelit je čuven po gostoprimstvu i luksuznoj opremljenosti. Rezervišite na vreme sobu ili apartman i uživajte u vrhunskom zimskom odmoru.

Klub Satelit jedan je od najtraženijih objekata za smeštaj na Zlatiboru kako kod domaćih tako i kod inostranih gostiju. Tri najvažnije karakteristike objekta jesu luksuzna opremljenost, prijatan ambijent i ljubazno osoblje koje je do sada ugostilo više od 12000 zadovoljnih gostiju.

Gosti hotela mogu uživati u bazenu sa slanom vodom u okviru Spa Centra. Još toplija voda (temperature oko 32,33 stepena), zdravija i prijatnija za organizam, preporučljiva je za sve uzraste. Nema više hlora, bakterija, crvenih očiju za vreme kupanja a kožu čini mekanom i ne isušuje je. Opustite se u Klubu Satelit i spojite svež planinski vazduh sa efektima slane vode kao da ste na moru. Uživajte u novom ĐAKUZIJU NA OTVORENOM! Neverovatan pogled uz specijalan koktel ili kaficu učiniće Vaš boravak u Satelitu nezaboravnim.

Hotel posebnu pažnju posvećuje najmlađim posetiocima, jer je i njihovo zadovoljstvo jedan od naših prioriteta. Zbog toga smo osmislili i napravili veselu igraonicu u kojoj se, dok vi uživate, deca mogu prepustiti druženju i maštarijama.

 

Hotel Klub Satelit je pet friendly.

Opustite se u Klubu Satelit i spojite svež planinski vazduh sa efektima slane vode zatvorenog bazena baš kao da ste na moru. Pored bazena je kamin gde možete provesti nezaboravne momente sa svojim voljenima, konzumirajući odabrana vina iz našeg širokog asortimana.

Organizator putovanja poseduje licencu kategorije A - OTP br. 196/2021.