logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
BEOGRAD STEPA - Generala Štefanika 39, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Srednji kurs NBS: 117.5741

Letovanje > Turska > KemerKemer

Kada je u pitanju Kemer Turska ga ističe kao jedno od najpopularnijih letovališta, i to sa razlogom. Naši Kemer aranžmani se odnose na grad na zapadnoj obali Antalijskog zaliva, udaljen je 42 km od same Antalije i okružen najlepšom prirodom u regionu. 

Ponosi se dugom plažom koja nosi oznaku „plava zastava“ za čistoću vode, marinom i bazarom sa mnogo prodavnica, a najveći broj ronilačkih centara u regionu nalazi se baš u ovom mestu. U blizini Kemera nalaze se ostaci likijskog grada Faselisa, što ga čini posebno interesantnim svim ljubiteljima istorije.

Kemer plaže - u sadejstvu sa kulturnim turizmom

Do 1980. godine Kemer je od malo poznatog prešao u jednu od najznačajnijih destinacija za turski turizam. Kemer takođe poseduje i marinu za 320 jahti, što ga čini popularnom jahting destinacijom.

U neposrednoj blizini se nalaze razni kulturno - istorijski spomenici, gradovi Faselis, Olimpos kao i poznata stena na kojoj se odigrala legendarna bitka između Belerafona i Kimere. Kada je u pitanju Turska Kemer zaista ima dosta toga da ponudi za svačiji ukus.

U Kemeru ima oko 10.000 stanovnika i poseduje obalu dugačku 52 km. U samom mestu se nalazi predivna šljunkovita plaža koja je dobila nagradu Evropske unise "Plava zastavu" za najčistije more i plažu.

Kemer hoteli

Postoje brojni hoteli u Kemeru, a agencija Supernova Travel je za vas posebno izdvojila sledeće: Amara Dolce Vita, Amara Club Marine, Club Hotel Phaselis, Gural Premier Tekirova, Rixos SunGate, Akka Antendon, Akka Alinda, Hotel Club Marco Polo. Svi hoteli koje obuhvataju naši Kemer aranžmani raspolažu vrhunskom uslugom koja će samo upotpuniti vaš odmor na ovoj prelepoj destinaciji.

Pored mesta Kemer, za leto 2019. smo pripremili za vas i druge destinacije u Turskoj kao sto su Alanja, Belek, Side, Antalija, Marmaris, Bodrum, a pored toga možete pogledati i naše akcije i tako rezervisati svoje letovanje u Turskoj na vreme!