supernova logo

Mediteranska avantura

 

Istražite drevni Mediteran sofisticirano uklopljen u doživljaj i užitak modernog turizma. Zadivite se nadasve jedinstvenom lepotom koja vas dočekuje krstareći Mediteranom.

 

Ovo je putovanje koje će vas odvesti do drevne Italije, antičke Grčke, viteške Malte, plavetnila Jadranske obale Albanije! Ovo je Mediteranska avantura u kojoj je svaki dan ispunjen kultnim gradskim pejzažima i znamenitostima, peščanim plažama i ušuškanim primorskim selima.

 

Pažljivo smo pripremili itinerer koji će vam pružiti toliko uspomena da ćete o njima pričati sve do vašeg narednog letovanja. Uputite se do luka i destinacija od kojih zastaje dah i svoj san o luksuznom krstarenju Mediteranom pretvorite u stvarnost.

 

Dobrodošli na jedno putovanje koje vas vodi kroz čak ČETIRI DRŽAVE i do PET MORA, na krstarenje koje je apsolutni favorit za sve generacije, na kruzer Holland America Oosterdam gde će svako pronaći užitak prema svojim merilima!

 

Pitanja naših putnika do sad su najbolja smernica za sve vas koji razmišalje da dosadašnja klasična letovanja zamenite jednim bogatijim iskustvom koje uključuje:

 

- Autobuski prevoz iz Beograda do Trsta
- Krstarenje i smeštaj na brodu na 12 noćenja
- Prošireni pun pansion na brodu
- Lučke takse
- Avionski prevoz od Rima do Beograda

 

1. Ko su putnici koji odlaze na krstarenja?
Krstarenje je jedno atraktivno putovanje za apsolutno sve generacije. Na jednom kruzeru ćete pronaći mlade parove željne aktivnog odmora i obilaska što više destinacija u jednom putovanju. Isto tako ćete susresti putnike u poznim godinama koji su u potrazi za vrhunskom organizacijom putovanja koja vam dozvoljava da letujete bezbrižno i potpuno rasterećeno, jer je uvek tu neko ko će umesto vas da brine o obilascima, satnicama, ulaznicama, organizaciji izleta, vašim koferima, ishrani, zabavnom programu, spremanju vaše kabine.
Krstarenje je jedna prevashodno romantična plovidba, te se na kruzerima često susreću mladenci, a s druge strane ne manjkaju ni porodice s decom, jer su brodovi mesta koja nude verovatno najsadržajniju zabavu i animacije za najmlađe kojima nikada nije dosadno tokom putovanja.

2. Da li je bezbedno krstariti?
Krstarenje kruzerom se smatra jednim od najbezbednijih vidova putovanja. Moderni kruzeri su opremljeni najsavremenijim sadržajima i opremom, poštujući sve sigurnosne protokole zahvaljujući kojima brod bezbedno plovi Mediteranom, dok putnici uživaju u svakoj sekundi svog krstarenja. Da su i više nego grandiozni, stabilni i opremljeni da podnesu sve vremenske uslove govori i činjenica za brod Oosterdam ima kapacitet smeštaja do 1964 putnika, dugačak je 285 metara i širok 60 metara. Zadivljujuće, slažete se?

3. Koje kategorije kabina su dostupne za rezervaciju?
U ponudi brodara su unutrašnje, prozorske i balkonske kabine. Aranžman koji uključuje smeštaj u unutrašnjoj kabini sa kompletnom organizacijom putovanja je dostupan već od 1399€ za rezervacije do 15. juna.

4. Koja je cena aranžmana za decu?
Važno je znati da je starosna granica za decu koju je propisao brodar veoma visoka i dete je svaki putnik do čak 18 godina. Cena aranžmana za dete je 549€.

5. Više informacija o brodu?
Oosterdam je drugi brod klase Vista kompanije Holland America. Mnogi smatraju da je baš ovaj brod mesto vrhunskog stila sa umetničkim delima koje osvaja otvorena mora. Oosterdam je vaša kuća tokom putovanja u kojoj ćete imati pune ruke posla i slatkih muka, jer tek kada se ukrcate shvaćete da je 12 noćenja na ovako elitnom brodu zapravo malo vremena za uživanje u svim atrkacijama koje nudi i poželećete da ostanete još.  Ovo je kruzer sa čak 5 restorana, 8 barova, bioskopom, wellness centrom sa saunom, turskim kupatilom, đakuzijem, zatvorenim bazenom sa staklenim pokretnim krovom. Ovde ćete pronaći fitnes centar, teatar, klub za večernje zabave, stazu za trčanje na otvorenom, otvoreni bazen, kazino i još mnogo toga...a pored svega navedenog tu je čitavo prostranstvo broda za uživanje u pogledu na pučinu Mediterana.

6. Zašto odabrati krstarenje za leto 2023?
- Bezbrižno se raspakujte samo jednom, osoblje broda će dopremiti vaše kofere do kabine, a vaše je nadalje da samo uživajte u svom putovanju bez ikakvog opterećena i razmišljanja oko vaših stvari.
- Zamislite da je kruzer vaš hotel, ali hotel koji će vas odvesti do čak 11 luka - Venecija, Trst, Saranda, Katakolon, Krit, Mikonos, Valeta, Gozo, Palermo, Napulj i Rim. Ovo je hotel koji plovi noću i omogućava vam da se svakog narednog jutra probudite u novom okruženju i sa novim zadivljujućim pogledom.
- Mediteranska avantura je krstarenje u špicu letnje sezone i godišnjih odmora i u najboljem periodu za obilazak letnjih destinacija. Krenite sa Supernova travel na putovanje od 13. jula i uverite se da je ovo putovanje na koje ćete zasigurno poželeti da se vratite!