supernova logo

Noćni život na Majorci - letnji provod za pamćenje

 

Majorka se ponosi mnogim adutima i poznata je kao ostrvo divnih plaža, proplanaka i brojnih sadržaja koje nudi. Turisti koji su u potrazi za destinacijom koja predstavlja pravi letnji raj, ali i oazu dobrog noćnog provoda - na Majorci pronalaze ono što su tražili.

Na ostrvu se Palma, najveći grad Majorke, najviše ističe i preporučuje kao destinacija za noćni život za pamćenje. Ipak, ne treba zanemariti ni druga popularna letovališta koja pripadaju regionu Majorke, u kojima takođe možete provesti godišnji odmor i zabavljati se do jutra.

Sa mnoštvom sjajnih mesta za jelo, piće i igru - Majorka nudi nezaboravni letnji provod, koji uz ostale kvalitete ostrva, ovu destinaciju čini sjajnim izborom za destinaciju na kojoj ćete provesti slobodne dane ovog leta. U nastavku teksta saznajte gde je to noćni život na Majorci najburniji!

 

Noćni provod na Majorci počinje na plaži

Zabava tokom letovanja na Majorci počinje već u popodnevnim časovima - na plažama Majorke. Zavisno od toga na kojoj plaži ste tog dana, ona je možda puna barova, a možda sasvim mirna. One sa beach-barovima i dobrim provodom, lako ćete pronaći u blizini vašeg smeštaja na Majorci.

Na ovim plažama utišana muzika počinje već od jutarnjih časova, a kako sati prolaze, ona se sve više pojačava, da bi se tokom predvečerja atmosfera pretvorila u pravu plažnu žurku u kojoj ćete sigurno uživati. Nekada atmosfera sa plaža Majorke podseća na onu sa obližnje Ibice, pa je jasno da je reč o vrhunskom provodu!

 

Palma de Majorka - burni noćni život

Palma, najveći grad ostrva Majorke, odlikuje se i najburnijim noćnim životom na ostrvu. Najveći broj klubova, restorana, barova i kafea na Majorci, smešteni su upravo u Palmi. Postoji nekoliko reona koji se posebno izdvajaju kao vrlo popularni izbor za noćni život na Palmi de Majorci.
La Lonja - od klasične muzike do najboljih koktela

La Lonja je popularni deo grada Palme, prepun kafea, barova i restorana. Isto koliko je šarmantan preko dana, ostaje i tokom večernjih časova, ali se tada muzika pojačava, a gomila turista sjati kako bi uživali u sjajnoj atmosferi i još boljim pićima.

Ovde očekujte da čujete muziku kao što je jazz, autentične španske melodije, kalasičnu muziku, ali i onu nešto moderniju. U La Lonji tokom večeri možete uživati u sofisticiranim jelima, ali i najegzotičnijim koktelima.

 

Centar Palme

Centar Palme de Majorke noću je još življi od La Lonje. Poznat je po koktel barovima, gde i sami stanovnici odlaze nakon što završe sa radnim danom, dok se vikendom pretvara u sam centar zbivanja čitavog ostrva. Najbolje koktele, uz koje možete pojesti tipične španske tapase, probaćete upravo ovde!

 

Magalluf - letovalište sa nezaboravnim noćnim provodom

Smešteno na nekoliko kilometara od prestonice, Magalluf je letovalište koje turistima pruža neki od najboljih noćnih provoda na ostrvu. Divlja zabava, onu koju mladi posebno vole, sa gomilom turista, neonskim svetlima, glasnom muzikom i mnoštvom izbora za piće, ono je što treba da očekujete ukoliko se u ovom mestu uputite u upoznavanje sa noćnim provodom, na majorčanski način.

 

Playa de Palma - provod u najvećem megaparku Španije

Playa de Palma još jedno je popularno turističko mesto Majorke, a nalazi se na nekoliko km od Palme i na 7 km od aerodroma. U samom centru Playa de Palme nalazi se najveći megapark Španije i jedan od najvećih Evrope, u kome se tokom sezone skoro svake večeri, a neretko i dana, organizuju ogromne žurke, koje definitivno morate posetiti!

Sem toga, centar je pun barova i klubova, pa Playa de Palma nudi odlične mogućnosti za nezaboravan noćni provod.

 

Kan Pastilja turistima nudi mnoštvo barova i klubova

Kan Pastilja je još jedna destinacija koja je popularan izbor turista za smeštaj na prelepoj Majorci. Barova, klubova i restorana na ovom letovalištu je toliko da nam je teško da preporučimo i izdvojimo neke od njih kao najbolje.

Ovde ćete pronaći opcije za provod na španski, britanski i nemački način, a dovoljno je da se uputite u šetnju marinom i videćete sve opcije koje su pred vama.

Ukoliko se i sami odlučite da letovanje na Majorci iskoristite i za burni noćni provod - nećete pogrešiti! Navedena mesta samo su deo noćnog hedonizma, kog ovo ostrvo ima na pretek! Na vreme rezervišite svoj aranžman u Supernovi i provedite nezaboravno leto!