supernova logo

★★★
Sunny Beach, 8230 Sunčev Breg, Bugarska
100
autobusom, sopstveni
noćenje sa doručkom
Hotel Delfin

Opis

Lokacija: Hotel je udaljen 100 m od plaže. Rekonstruisan je 2013. godine. Usluga: Noćenje sa doručkom – švedski sto. Smeštaj: Sobe su sa dva odvojena kreveta. Opremljene su klima uređajem, SAT TV-om, telefonom, internet pristupom (uz doplatu), mini barom, TWC i terasom. Sadržaj hotela: Lift, sef na recepciji (uz doplatu), otvoreni bazen, dečiji bazen, ležaljke i suncobrani pored bazena (besplatno), dečije igralište, prodavnica, menjačnica, Wi Fi (uz doplatu), fitness (uz doplatu), sauna (uz doplatu). Napomena: Ljubimci nisu dozvoljeni.

 


Uslovi i način plaćanja:

Plaćanje se vrši u dinarima. Za aranžmane u inostranstvu gde je cena iskazana u EUR, plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS; Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni.

AVANSNO:
- Gotovinom, čekovima gradjana, uplatom na račun ili platnim karticama. Prilikom rezervacije plaća se 40% vrednosti aranžmana, ostatak najkasnije 20 dana pre početka usluge.

NA RATE:
- Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 3 mesečne rate čekovima građana.
- Uplata avansa od 40% aranžmana ostatak kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Master) na 3 rate bez kamate;

PUTEM ADMINISTRATIVNE ZABRANE:
- Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 6 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.