supernova logo

★★★★
70
autobusom, sopstveni
all inclusive
bazen, restoran, internet, fitnes, spa i velnes
terasa, balkon, klima uređaj, tv, internet, mini-bar
Hotel Melia

Opis

Lokacija: Hotel Melia 4* (ex Iberostar Sunny Beach Resort 4*) je udaljen 70 m od plaže. Okružen je prirodnim pejzažima Sunčevog Brega, a u blizini se nalaze velelepne bašte. Aqua park je udaljen 1 km, a stari grad Nesebar 5 km.

Sadržaj hotela: Hotel Melia ima 2 restorana, 2 lobi bara, snack bar, kafić, 2 otvorena bazena, zatvoreni bazen, 4 bazena za decu, fitnes i spa centar, kutak za decu, bilijar, pikado, mini golf, lift, menjačnica, frizerski salon, 2 konferencijske sale (kapacitet 50 i 200 osoba).

Besplatne usluge: korišćenje ležaljki i suncobrana na plaži i pored bazenskog kompleksa, All inclusive bar na plaži, fitnes, WiFi internet u sobama i celom hotelu.

Ishrana: Hotel Melia All inclusive (sve uključeno).


Uslovi i način plaćanja:

Plaćanje se vrši u dinarima. Za aranžmane u inostranstvu gde je cena iskazana u EUR, plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS; Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni.

AVANSNO:
- Gotovinom, čekovima gradjana, uplatom na račun ili platnim karticama. Prilikom rezervacije plaća se 40% vrednosti aranžmana, ostatak najkasnije 20 dana pre početka usluge.

NA RATE:
- Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 3 mesečne rate čekovima građana.
- Uplata avansa od 40% aranžmana ostatak kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Master) na 3 rate bez kamate;

PUTEM ADMINISTRATIVNE ZABRANE:
- Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 6 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.