supernova logo

★★★★
Šetalište V Danica 101, 85 340 Herceg Novi, Crna Gora
10
avionom, autobusom, sopstveni
polupansion
restoran
terasa, klima uređaj, sef, tv

Opis

Lokacija

Hotel Perla – Annexes su objekti – depandansi koji se nalaze u okruženju centralnog hotela Perla. Svi objekti su smešteni blizu mora, na Savini, najlepšem delu Herceg Novog sa prelepim pogledom na Bokokotorski zaliv. Zajedno sa centralnim hotelom i kompletnim okruženjem, ovi objekti čine jedno malo naselje – resort.
Hotel Perla – Annexes koriste kompletan hotelski servis i sve usluge centralnog Hotela Perla: recepciju, restorane, plažu itd…

Hotelski sadržaji

Gosti koriste sadržaje hotela Perla koji se nalazi u neposrednoj blizini.

Usluga

Polupansion (doručak i večera švedski sto). Ishrana u restoranu hotela Perla.

Plaža

Gosti besplatno koriste plažu hotela Perla sa svim pratećim sadržajima. Plaža je delom betonska, a delom šljunkovita i stenovita.

Uz letovalište kao što je Herceg Novi Crna Gora svake godine predstavlja atraktivnu destinaciju za turiste. Lepe plaže i odlična ponuda kafića i klubova su razlozi zbog kojih je letovanje u Herceg Novom uvek dobar izbor.

 

Herceg Novi letovanje - odmor uz sunce i zelenilo

Herceg Novi se nalazi između najviše planine dinarskog masiva, Orjena (1.895 m) i ulaza u jedan od najlepših zaliva sveta, Boku Kotorsku. Mnogi ovaj grad nazivaju gradom sunca i zelenila, i to s razlogom.

Ukoliko zamišljate tradicionalno letovanje Herceg Novi je, sa preko 200 sunčanih dana godišnje pravi izbor. Odmor uz sunčanje i more i šetnju pokraj obale je zagarantovan, ali ovaj zanimljiv grad Crne Gore nudi još atrakcija za turiste.

 

Herceg Novi znamenitosti - leto uz zanimljive obilaske

Herceg Novi je poznat po divnoj mediteranskoj arhitekturi, po bogatom zavičajnom muzeju, naučnoj biblioteci, umetničkoj galeriji, pravoslavnoj crkvi Sv. Aranđela, šetalištu pored mora... Jednostavno grad koji pruža široku lepezu mogućnosti i zadovoljava sve ukuse.

Nekadašnje tvrđave Forte mare, Španska tvrđava i Kanli kula služe kao letnje pozornice, na kojima se odvijaju programi tradicionalnih filmskih i pozorišnih festivala.Ovde ujedno rastu i vrlo retki primerci cveća i ukrasnog bilja.

Letovanje u Herceg Novom iskoristite za obilazak najlepših delova ovog grada. Najlepši park je Savinska dubrava. Čuveni manastir Savina poznat je i kao "pravoslavna duša Boke Kotorske". Herceg Novi je poznat i kao karnevalski grad, pa se može desiti da prisustvujete atraktivnim manifestacijama.

 

Herceg Novi plaže - izbor za svačiji ukus

Za one koji od letovanja očekuju mogućnost izbora i različite plaže Herceg Novi je odlična opcija. Na raspolaganju će vam biti gradske i prigradske plaže, peščane, šljunkovite, betonske, stenovite…

Bez obzira na to koji tip preferirate, plaže u Herceg Novom će sigurno odgovarati vašem ukusu, a uz Jadransko more ćete se osvežiti tokom vrelih dana, i zasluženo odmoriti od obaveza.

 

Herceg Novi smeštaj - hoteli u Herceg Novom

Kada je u pitanju Herceg Novi smeštaj koji se nudi odgovara svim kriterijumima putnika, a uz turističku agenciju Supernova Travel čekaju vas najbolji hoteli u Herceg Novom, u različitim delovima grada. Možete izabrati smeštaj na bazi polupansiona, kao i boravak u luksuznim hotelima. Pogledajte ponudu agencije i aranžmane “Herceg Novi 2019”, i izaberite onaj po svojoj meri.

Leto se bliži, pa preporučujemo da željene aranžmane rezervišete što pre! Ukoliko ste odlučili da posetite Herceg Novi leto 2019. će biti još jedna prilika da se uverite u to da je letovanje u Crnoj Gori odličan izbor.