supernova logo

★★★★
80
avionom, autobusom, sopstveni
all inclusive
bazen, restoran, parking, internet, porodične sobe, spa i velnes, animacija
balkon, klima uređaj, tv, internet, mini-bar

Opis

Lokacija
Hotel se nalazi u prelepom starom jadranskom gradu Petrovcu, koji pripada budvanskoj rivijeri. Okružen gustom mediteranskom vegetaciom, medju 140 stabala svetog drva masline starih preko 400 godina, pruža gostima mir i uživanje u kompleksu od 11 vila u centralnom objektu. Hotelsko turistički kompleks Vile Oliva nalazi se na samo 80 metara od gradske plaže i prostire se na više od 11.000 m2 mediteranskog parka, isprepletanog brojnim šetalištima između stabala masline.

Hotelski sadržaji
Restoran, kafeterija, dečija igraonica, konferencijske sale, biznis centar, suvenirnica, zatvoreni bazen za odrasle, zatvoreni bazen za decu, bazen sa hidromasažom, saune, masaža, otvoreni bazen za odrasle, otvoreni bazen za decu, šank bar sa ležaljkama i suncobranima pored bazena, igralište za decu, garažu za goste hotela. Poseban ugođaj za goste čini bazenski kompleks sa bazenom za decu i šank barom u hladu maslina i mediteranskog bilja. Korišćenje wellness & spa sadražaja kao što su sauna, parno kupatilo, djakuzi i bazen su besplatni dok usluge profesionalne Azijske masaže se naplaćuju prema cenovniku hotela.

Usluga
Gosti mogu birati izmedju usluge polupansion i all inclusive usluge – samoposluživanje.
ZA BORAVKE U TERMINU OD 30.07.2021. DO 15.08.2021.
USLUGA U HOTELU JE ISKLJUČIVO ALL INCLUSIVE

All inclusive koncept:
Doručak, ručak, poslepodnevna užina, večera – samoposluživanje. Pića ( viski, vodka, lozova rakija, gin, amaro, tekila, vina (crveno, belo, roze), pivo, čaj, voda, sokovi (coca cola, fanta, sprite, bitter lemon, tonic, sok od jabuke, sok od pomorandže) espresso kafa i sladoledi u neograničenim količinama u restoranu, loby baru, roof baru ( od 10 -23 h) i bazenu (od 10-18 h).

 

Plaža
Gradska peščana plaža duga 600 metara udaljena je od hotela oko 80 m. Pored gradske plaže nalazi se i plaža Lučice, duga 220 m. Gosti hotela plaćaju dodatno plažni mobilijar.