supernova logo

★★★
20
avionom, autobusom, sopstveni
noćenje sa doručkom

Opis

Lokaciji
Nalazi se u Rafailovićima na samoj obali u neposrednoj blizini poznate plaže.
Pripada kompleksu hotela Obala.

Hotelski sadržaji
Besplatan bežični internet.

Usluga
Doručak, kontinentalni u restoranu hotela Obala.

Plaža
Plaža je peščana i udaljena je oko 20m od hotela. Gosti hotela dodatno plaćaju plažni mobilijar.

Letovanje u Rafailovićima je idealna prilika da iskusite čari Jadranskog mora. Rafailovići su malo ribarsko mesto ispred koga se nalazi velika Bečićka plaža dugačka oko 2000 metara, sa peskom i kristalno čistim morem. Rafailovići su povezani sa Budvom pešačkom stazom od 3.2 km, koja se proteže uz samu obalu.

Poslednjih godina ovo naselje je značajno promenilo svoj izgled, tako da sada gosti mogu pronaći obilje luksuznih apartmana, hotela, restorane sa kvalitetnom uslugom i ribljim specijalitetima.

Kada je u pitanju letovanje u Crnoj Gori Rafailovići sigurno zauzimaju sam vrh među turistima, pre svega zbog odlične ponude smeštajnih kapaciteta, plaže, kao i klime. Naime, Rafailovići se mogu pohvaliti sa više od 220 sunčanih dana godišnje.

 

Rafailovići letovanje - odmor koji se pamti
Kada je u pitanju letovanje u Rafailovićima sam geografski položaj ovog malog, mirnog mesta i odlična povezanost sa popularnim turističkim lokacijama, čine Rafailoviće izuzetno atraktivnom destinacijom. Rafailovići su odličan izbor i za porodice a decom, ali i za mlade ljude željne dobrog provoda.

Iako u samom mestu nema previše noćnih klubova, u neposrednoj blizini Rafailovića nalaze se Bečići i Budva, koji su sinonimi za ludi noćni provod na crnogorskom primorju. Osim toga, veliki broj restorana koji služe sveže morske specijalitete zadovoljiće ukuse i najvećih gurmana.

 

Rafailovići plaža koja će vas očarati
Plaža u Rafailovićima smatra se jednom od najlepših plaža Jadrana, i već dugo zadivljuje domaće i strane turiste. Smatra se da kada su u pitanju Rafailovići plaža koja se nalazi u tom mestu predstavlja pravi dragulj tog dela primorja i simbol je Budvanske rivijere. Sitni pesak i kristalno čisto more koje zapljuskuje obalu čine ovu plažu savršenim izborom za sve one koji žele

 

Rafailovići smeštaj - Rafailovići hoteli
Kada su u pitanju Rafailovići smeštaj je nešto što ne bi trebalo da predstavlja problem s obzirom na to da su hoteli u Rafailovićima brojni i sa dovoljnim brojem smeštajnih kapaciteta za sve zainteresovane turiste.

Za sve one koji odluče da njihova destinacija za letnji odmor budu Rafailovići važna informacija jeste da su hoteli uglavnom u neposrednoj blizini plaže, što odlazak na kupanje, sunčanje i uživanje u moru čini umnogome lakšim.

Naša agencija Supernova travel u svojoj ponudi ima samo najbolje hotele u Rafailovićima, koji su savršeni za smeštaj, kako porodica, tako i mladih ljudi željnih dobre avanture i nezaboravnog letovanja.