supernova logo

★★
Steva Djakonovica bb, 85360 Ulcinj, Crna Gora
200
950
sopstveni
polupansion
restoran, parking, internet

Opis

Lokacija
Nalazi se na manje od 1000 m od centra Ulcinja, grada burne prošlosti i sjajne tradicije, jednog od najživopisnijih gradova na čitavom Jadranu. Ulcinj je rekorder Crne Gore – 217 sunčanih dana u godini! Topla voda (više od 26°С) garantuje sezonu kupanja od aprila do novembra. Njegovo zdanje se utapa u borovoj šumi i smešteno je neposredno uz morsku obalu. Koktel od morskog vazduha, mirisa divlje lavande, polena, četinara i poljskog cveća na raspolaganju je gostima u toku čitave godine. Iz prostranih lođa svake sobe hotela otvara se lep vidik na more, koje opčinjava plavetnilom i bistrinom.

Hotelski sadržaji
Dva restorana, bar, kafe-bar na javnoj plaži, zatvoreni bazen (dubine 1,0 – 1,9 m), sauna, konferencijska sala, saloni i terasa za prijeme i koktele, izložbeni prostor, internet, TV sala, sef, parking, pešačke staze.

Usluga
Polupansion, doručak - švedski sto, večera - meni

Plaža
U blizini hotela nalaze se tri plaže ( udaljene izmedju 100 m i 200 m od hotela) : javna, nudistička (dobro poznata u čitavoj Evropi), ženska (sa izvorima sumporne vode), na kojoj su se prije nekoliko vekova, prema legendi, odmarale voljene žene turskih sultana. Plažni mobilijar gosti hotela plaćaju.

Ukoliko je vaša ovogodišnja morska destinacija Ulcinj letovanje će vam obeležiti uživanje na dugoj peščanoj obali. Ovo poznato crnogorsko letovalište leži na otvorenom moru, i predstavlja idealnu destinaciju za odmor, ali i zabavu i uživanje u morskim sportovima!

 

Letovanje u Ulcinju - odmor na najlepšoj lokaciji Crne Gore

Ukoliko planirate putovanje u Ulcinj, odmor ćete provesti na jednoj od najlepših lokacija crnogorskog primorja, između reke i mora, zelenila i peska. Idealan izbor za sve turiste - mlade, starije, kao i porodice za decom.

Ulcinj je najjužniji grad na crnogorskom delu Jadranske obale. Južnim delom izlazi na Jadransko more, a istočnim delom protiče reka Bojana. Letovanje u Ulcinju znači odmor u letovalištu koje leži na otvorenom moru, naspram Otrantskih vrata. Veoma lep turistički centar lociran je na prekrasnim brdima, obraslim mediteranskim rastinjem.

 

Plaže u Ulcinju - raj za turiste

Obala Ulcinja duga je više od 30 km, a peščane plaže duge su skoro 23 km, što je jedinstven slučaj u Evropi. Kada su u pitanju plaže koje nudi Ulcinj Velika plaža nesumnjivo predstavlja najveću atrakciju. Dugačka je čak 13 km, a posebno je omiljenja među ljubiteljima morskih sportova.

Letovanje u Ulcinju može biti vaš izbor od prvih do poslednjih dana leta. Ovaj grad sa blagom mediteranskom klimom i velikim brojem sunčanih dana, garantuje vrlo dugu kupališnu sezonu.

 

Ulcinj smeštaj - apartmani i hoteli u Ulcinju

Uz letovalište kao što je Ulcinj Crna Gora se može pohvaliti izuzetno popularnim mestom za turiste svih generacija. Ne čudi što su hoteli u Ulcinju izuzetno traženi tokom cele sezone. Na peščanim plažama Ulcinja izgrađen je veliki broj hotela, a turistička agencija Supernova Travel za vas vrši izbor najboljih!

Ukoliko je vaš izbor za letovanje Ulcinj smeštaj obezbedite rezervacijom preko naše agencije, i pripremite se za nezaboravan odmor u Crnog Gori. Pogledajte cenovnik i opis smeštaja, a potom izaberite i rezervišite aranžman po želji!