supernova logo

★★★★★
avionom
all inclusive

Opis

Lokacija: Jaz Oriental Resort je jedan od hotela istoimenog lanca, predstavlja idealan spoj modernog dizajna i modernog orijentalnog stila. Nalazi se na samoj privatnoj peščanoj plaži, a od aerodroma Marsa Matruh je udaljen 37 km.
Hotelski sadržaj: Hotel Jaz Oriental ima glavni “Kholkhal” restoran, 5 a la carte restorana specijalizovanih za jela mediteranske “Morgana”, libanske “Sofra”, azijske i sushi “Makai Tukai, italijanske “Fresco” kuhinje i “Corailo” namenjen pripremi morskih specijaliteta. Osvežavajući napici poslužuju se u tri bara: “Haramlek”- lobi bar, “Feloka” bar na bazenu i “Carcade” bar na terasi i poslastičarnica “Gelateria”. Od dodatnih sadržaja u ponudi hotela Jaz Oriental suvenirnica, wi fi (besplatan za dva uređaja po smeštajnoj jedinici), servis za pranje i peglanje, rent a car i usluge lekara na poziv uz doplatu.

Sport i zabava: U ponudi hotela Jaz Oriental je spoljašnji bazen, bazen i dečiji klub sa igralištem namenjen najmlađim gostima. Od sportskih sadržaja, gostima Jaz Oriental hotela, na raspolaganju je teren za različite sportske aktivnosti, teretana, stoni tenis, boćanje, bilijar, tereni za tenis, pikado i teren za odbojku na plaži. Spa centar ima saunu, prostorije za masaže i razne tretmane, đakuzi i parno kupatilo. Animacija i predstave zabavnog karaktera se organizuju u sklopu hotelskog amfiteatra. Gosti koriste ležaljke, suncobrane i peškire bez doplate.