supernova logo

★★★★★
KM 49 Hurghada - Safaga Road, Zaliv Soma, 99999 Hurgada, Egipat
20
1500
avionom
noćenje sa doručkom, all inclusive
bazen, restoran, internet, privatna plaža, porodične sobe, aqua park, animacija
terasa, klima uređaj, tv, internet, mini-bar

Opis

Lokacija:
Hotel Caribbean World Soma Bay

Caribbean World Resorts Soma Bay, popularan porodični hotel u karipskom stilu, u zalivu Soma Bay, na jednoj od najlepših peščanih plaža u Hurgadi, dugoj skoro kilometar. Udaljen 40 km od centra Hurgade i 35 km južno od aerodroma.

Sadržaj hotela:
Osim 2 pansionska restorana, u hotelu je nekoliko la carte i grill restoran na plaži, disko bar, snack bar, orijentalni bar, bar pored bazena, melodi bar i lobby bar. Gostima je na raspolaganju diskoteka, prodavnica suvenira, menjačnica, frizerski salon, internet centar i bankomat.

Sport i zabava:
U ponudi sportskih sadržaja su 3 spoljašnja bazena i vodeni park sa 3 tobogana i dečiji bazen. Od ostalih sadržaja hotel ima teniski teren, stoni tenis, bilijar, teretanu, boćanje, odbojku na plaži, ronilački centar, surfing centar, fudbal na plaži, spa centar koji u svom sadržaju ima prostorije za masaže, tretmane, hidroterapije, saune, tursko kupatilo i đakuzi. Gostima su na raspolaganju peškiri, ležaljke i suncobrani pored bazena i na plaži. Animacijski tim organizuje bogatu dnevnu i večernju animaciju i tematske večeri kako za odrasle tako i za najmlađe goste. Animacijski tim organizuje bogatu dnevnu i večernju animaciju i tematske večeri kako za odrasle tako i za najmlađe goste.

All Inclusive Concept

Ishrana:
All inclusive – “sve uključeno”-doručak, ručak, večera, užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim pravilima (samoposlužvanje, izbor više jela).