supernova logo

★★★★
Sheraton Rd, Hurghada, Red Sea Governorate 1963505, Egipat
300
500
avionom
all inclusive
bazen, restoran, spa i velnes, animacija
klima uređaj, sef, tv, mini-bar

Opis

Lokacija: Elysees Dreams Beach, je moderan hotel, namenjen mlađim gostima, ima l uređenu peščanu plažu, Dreams Beach, od koje je odvojen ulicom (postoji pasarela preko ulice koja je u sklopu hotela). Plažahotela Elysees Dreams Beach ima dva dela sa peščanim lagunama i dva savremeno opremljena pontona. Hotel Elysees Dreams Beach nalazi se na 500 m od početka šetališta turističkog centra, Memša, 5 km od Sakale i od aerodroma Hurgada 6 km.

Hotelski sadržaj: U hotelu Elysees Dreams Beach pored glavnog restorana, gostima je na raspolaganju a la carte restoran na plaži, bar pored bazena i 2 bara na plaži, diskoteka, frizerski salon, menjačnica, bankomat, internet centar, prodavnice i servis za pranje i peglanje veša.

Sport i zabava: U okviru hotelskog komleksa Elysees Dreams Beach postoje 2 spoljašnja bazena za odrasle (jedan se zimi greje) i jedan dečiji, teretana, sportovi na vodi, stoni tenis, bilijar, pikado, odbojka na pesku, ronilački centar, spa centar na plaži (prostorije za masažu, parno kupatilo, saune, đakuzi, fitnes) i animacija. Gosti hotela Elysees Dreams Beach bez doplate mogu da koriste peškire, ležaljke i suncobrane pored bazena i na plaži. U ponudi hotela Elysees Dreams Beach za najmlađe goste je i igralište na plaži.