supernova logo

★★★★
El-Nasr, Touristic Villages, Hurghada, Red Sea Governorate 84517, Egopat
20
avionom
all inclusive
bazen, restoran, parking, internet, fitnes, spa i velnes, aqua park, animacija
balkon, klima uređaj, sef, tv, mini-bar

Opis

Lokacija:
Jaz Casa Del Mar Resort se nalazi u Memši, na 8 km od aerodroma. Smešten na samom šetalištu, prekoputa hotela Jaz Casa Del Mar Beach, sa kojim čini jedinstven kompleks. Gosti ovog hotela koriste peščanu plažu hotela Jaz Casa Del Mar Beach, gde su ležaljke i suncobrani besplatni.

Hotelska ponuda:
recepcija, restoran, a la carte restoran, lobi bar, bar na bazenu, dva otvorena bazena, jedan sa odvojenim delom za decu, 3 tobogana, diskoteka, spa centar, teren za tenis, stoni tenis, bilijar, ronilački centar, fitnes, razni sportovi na vodi.

Sobe:
klima uređaj, SAT TV, sef, mini bar, fen, balkon ili terasa (većina soba).

Usluga:
all inclusive - „sve uključeno“- doručak, ručak, večera, užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim pravilima (samoposluživanje, izbor više jela)

Hotelska ponuda

Nalazi se na šetačkoj zoni Memša, od starog centra Sakala i od aerodroma je udaljen oko 5km. Od 15.11.2018. godine hotel Grand Plaza Resort je postao deo hotelskog lanca Jaz Group i novi naziv hotela je Jaz Casa Del Mar Resort. Hotel u svojoj ponudi ima dva bazena, restoran i nekoliko barova, širok izbor sportskih aktivnosti. Zbog svoje lokacije i sadržaja, idealan je kako za porodice sa decom tako i za mlade. Na plaži, koja se nalazi sa druge strane ulice (udaljenost oko 400m) jedan mali deo je sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je lepa kupališna zona.