supernova logo

★★★★
Sheraton Rd, Hurghada 1, Red Sea Governorate, Rgipat
20
avionom
all inclusive
bazen, restoran, internet, privatna plaža, fitnes, spa i velnes
terasa, klima uređaj, sef, tv, mini-bar

Opis

Lokacija:

Hotelski kompleks Seagull Beach Resort, nalazi se na obali, u turističkom centru starog dela Hurgade, Sakala, u blizini brojnih sadržaja: barova, restorana, prodavnica, šoping centra i Marine. Od najnovijeg centra, Memša, udaljen je oko 5 km a od aerodroma 10 km.
Sastoji se iz dve zgrade, svaka ima svoju recepciju, restoran i peščanu plažu. Jedna plaža je peščana laguna sa postepenim ulaskom u vodu a druga na ulazu u more ima korale i ponton. Gosti mogu koristiti obe plaže bez obzira u kojoj zgradi su smešteni. Gostima su na raspolaganju peškiri, ležaljke i suncobrani pored bazena i na plaži.

Hotelska ponuda:

Gostima su na raspolaganju 2 glavna restorana (Cleopatra I Nefertiti), 5 restorana pored plaže raznih nacionalnih kuhinja (uključeni su u all inclusive od 13 do 15 h osim restorana morskih plodova i kineskog), 8 barova (u lobiju, nekoliko na plaži i pored bazena), diskoteka, internet centar, salon lepote, bioskop, servis za pranje i peglanje veša,shopping centar sa 150 prodavnica.

Sport i zabavaa:

Pored 5 spoljašnjih (2 se greju zimi) bazena za decu i odrasle, resort ima i Aqua park sa 9 tobogana i vodopada, stoni tenis, teniske terene, squash terene, odbojku na plaži, bilijar, sportove na vodi i ronilački centar. U sklopuspa centara su: slana soba, tursko i parno kupatilo, saune i prostorije za masažu. Profesionalni animatorski tim organizuje dnevnu i večernju zabavu svih gostiju, a najmlađi, pored dečijeg dela Aqua park, na raspolaganju imaju igralište, klub i dečiji meni u restoranu.

Uz doplatu:

Wi-Fi na recepciji, Bioskop, Salon za lepotu, Servis za pranje rublja, Spa & Wellness, Bilijar, Teniski teren

All Inclusive Concept

Ishrana:
All inclusive - „sve uključeno“ - doručak, ručak, večera, užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim pravilima (samoposluživanje, izbor više jela).