supernova logo

★★★★★
50
avionom
all inclusive
bazen, restoran, internet, privatna plaža, fitnes, spa i velnes, animacija
balkon, klima uređaj, sef, tv, internet, mini-bar

Opis

Lokacija: Grand Rothana Resort & Spa je odličan kompleks, prostire se na 125.000 m2 tropskog raja, sa više od 2.000 palmi, fontana i vodenih kaskada. Hotel je smešten na peščanoj plaži dugoj 450 m sa pontonom, u zalivu Shark’s Bay. Hotel je udaljen 7 km od centra Nama Bej i 8 km od aerodroma.

Hotelski sadržaj: Pored glavnog restorana hotel Grand Rothana Resort & Spa ima i 5 a la carte restorana, 4 bara, prodavnice, salon lepote, menjačnicu, wi fi besplatan u celom resortu, servis za pranje i peglanje.

Sport i zabava: Gostima hotela Grand Rothana Resort & Spa je na raspolaganju veličanstven spoljašnji bazen u stilu lagune veličine tri olimpijska bazena, đakuzi (samo za odrasle), bazen za decu, moderno opremljen spa i fitnes centar, teniski tereni, tereni za odbojku, fudbal, košarku, squash, stoni tenis, bilijar, razni sportovi na vodi i ronilački klub. Najmlađi imaju svoj bazen, klub, igralište i animaciju. Preporučuje se nošenje patika za kupanje jer je priobalje pokriveno koralima. Gosti hotela Grand Rothana Resort & Spa koriste ležaljke, suncobrane i peškire bez doplate.