supernova logo

★★★★★
50
avionom
all inclusive
bazen, restoran, internet, privatna plaža, fitnes, spa i velnes
balkon, klima uređaj, tv, internet

Opis

Doplata za decu 2-12 god. za pomoćni krevet 10 eur dnevno na recepciji hotela ili u agenciji  

Lokacija: Nedavno renoviran hotel Renaissance Sharm El Sheikh, na jednom od najlepših koralnih grebena na ovom delu obale Crvenog mora, raj za ronioce, izlazi na 350 m dugu hotelsku peščanu plažu sa pontonom (50 m) koji olakšava pristup koralima. Aerodrom Sharm El Sheikh je udaljen 17 km od hotela, Nama Bej 10 km, a centar Mercato 1 km.

Hotelski sadržaj: Hotel Renaissance Sharm El Sheikh pored glavnog ima i 3 a la carte restorana, 2 bara u hotelu, bar na plaži i pored bazena i dostupan wi-fi u celom hotelu.

Sport i zabava: Od sportskih sadržaja u sklopu hotela Renaissance Sharm el Sheikh su 3 spoljaš¡nja i 2 dečija bazena, stoni tenis, bilijar, tereni za tenis, odbojku, staza za trčanje, ronilački centar, sportovi na vodi, fitnes i spa centar (sauna, đakuzi, parno kupatilo, prostorije za masažu). Zabavom najmlađih gostiju hotela  bavi se tim animatora u okviru dnevnih aktivnosti u dečijem klubu. Gosti hotela Renaissance Sharm El Sheikh koriste ležaljke, suncobrane i peškire bez doplate. Obzirom da je od glavne zgrade plaža udaljena 300 m gostima hotela je na rasplaganju club car.