supernova logo

★★★★★
50
avionom
all inclusive
bazen, restoran, internet, fitnes, spa i velnes, animacija
balkon, klima uređaj, sef, tv, internet, mini-bar

Opis

Lokacija: Elegantan hotel Rixos Sharm El Sheikh nalazi se na samoj obali Crvenog mora sa pogledom na ostrvo Tiran, u hotelskoj zoni zaliva Nabq Bay. Hotel je udaljen od centra Naama Bay 22 km, od aerodroma Sharm El Sheikh 8 km. Plaža je peščana, ali je priobalje pokriveno koralima i ulazak u vodu mogućje samo preko pontona (147 m).

Hotelski sadržaj: Kao i svi hoteli renomiranog lanca Rixos, hotel Rixos Sharm El Sheikh odiše stilom i luksuzom. Pored glavnog restorana, hotel Rixos Sharm El Sheikh poseduje 7 a la carte restorana: kineski, indijski, japanski, arapski, italijanski i restoran sa sjajnim izborom morskih specijaliteta, 5 barova, servis za pranje i peglanje, menjačnicu, prodavnice i salon lepote.

Sport i zabava: Od sportskih sadržaja hotel Rixos Sharm El Shaikh ima 7 spoljašnjih bazena, teniske terene, terene za odbojku i košarku, bilijar, moderno opremljen spa centar, koji se prostire na 1.100 m2, prostorije za razne masaže i tretmane, dve saune, parno kupatilo, vitamin bar, tursko kupatilo i sobe za relaksaciju. Najmlađim gostima hotela na raspolaganju su: 4 bazena za decu, prostor na 1.200 m2 sa Rixy dečijim klubom, restoranom, mini diskotekom, bioskopom i mnogim drugim aktivnostima. Gosti hotela Rixos Sharm El Sheikh koriste ležaljke, suncobrane i peškire bez doplate. Preporučuje se nošenje patika za kupanje.