supernova logo

★★★★★
50
avionom
all inclusive
bazen, restoran, privatna plaža, fitnes, spa i velnes, aqua park, animacija
balkon, klima uređaj, sef, tv, internet, mini-bar

Opis

Lokacija: Hotel Royal Albatros Moderna se nalazi u zoni Nabq Bay, okružen uređenim vrtom koji se spušta do peščane plaže (630 m) sa kristalno čistim morem, koralnim grebenom i pontonom dužine 630 m. Udaljen je 10 km od aerodroma i 19 km od centra Naama Bay.

Hotelski sadržaj: U okviru hotela Royal Albatros Moderna su glavni restoran, 7 a la carte restorana, 12 tematskih barova širom kompleksa, menjačnica, salon lepote, prodavnice, besplatan wi-fi, servis za pranje i peglanje.
Sport i zabava: Od sportskih sadržaja gostima Royal Albatros Moderna hotela je na raspolaganju: 10 spoljašnjih bazena (4 bazena za decu sa toboganima), 4 bazena se greju zimi, 5 tobogana za odrasle i 24 tobogana za decu, pikado, stoni tenis, mini golf, bilijar, teren za tenis, teren za odbojku i mini fudbal, ronilački centar, sportovi na vodi, teretana, spa centar (prostorije za masaže i tretmane, đakuzi, sauna, parno kupatilo i vichy tuš). Gosti koriste ležaljke, suncobrane i peškire bez doplate. Preporučuje se nošenje patika za kupanje.