supernova logo

★★★★★
50
avionom
all inclusive
bazen, restoran, internet, privatna plaža, fitnes
balkon, klima uređaj, sef, tv, mini-bar

Opis

DVOJE DECE DO 14 god. BESPLATAN boravak u hotelu.

Lokacija: Hotel Stella Di Mare Sharm Beach & Spa je izuzetno lukcuzan, nalazi se na samom početku zaliva Naama Bay, na koralnom grebenu, sa pogledom na ceo zaliv. Na privatnoj peščanoj plaži je postavljen pontonski most koji olakšava ulaz u more i kupanje na jednom od lepših koralnih grebena. Udaljen je 3 km od starog centra, Old Market, 17 km od aerodroma a do centra mesta Nama Bej saobraća hotelski shuttle bus.

Hotelski sadržaj: Pored glavnog restorana, hotel Stella Di Mare Sharm Beach & Spa ima i 2 a la carte restorana (Mediteranski i azijski na samoj obali mora) i 5 barova (u lobiju, pored svakog bazena i na plaži), šoping centar, salon lepote, menjačnicu, diskoteku i servis za pranje i peglanje i besplatan wi fi u lobiju hotela.

Sport i zabava: Hotel Stella Di Mare Sharm Beach & Spa ima 2 spoljašnja bazena, izdvojeni bazen za decu, terene za tenis i odbojku, stoni tenis, bilijar, fitnes centar, sportove na vodi i ronilački centar. U sklopu spa centra je manji spoljašnji bazen sa đakuzijem, sauna, tursko kupatilo, teretana, razne vrste masaža i tetmana. Za najmlađe, pored dečijeg kluba i igrališta, u ponudi je dnevni program sa organizovanim aktivnostima i večernja zabava. Gosti koriste ležaljke, suncobrane i peškire bez doplate.