supernova logo

★★★★★
avionom
all inclusive
bazen, restoran, privatna plaža, spa i velnes, aqua park, animacija
balkon, klima uređaj, tv, mini-bar

Opis

Lokacija: Gostima hotela Xperience Kiroseiz Parkland su na raspolaganju dve plaže u mestu Sharm el Sheikh, do kojih besplatno vozi mini bus (15 min), prema istaknutom rasporedu. Jedna plaža je koralna u Hadabi, a druga peščana u Old Marketu. Od centra Naama Bay je udaljen 6 km, a od aerodroma Sharm el Sheikh 10 km.

Hotelski sadržaj: Osim dva glavna restorana, gostima hotela Xperience Kiroseiz Parkland su na raspolaganju nekoliko a la carte restorana i 6 barova od kojih je jedan na plaži. Od dodatnih sadžaja na u ponudi hotela su prodavnice, diskoteka, internet klub, servis za pranje i peglanje i menjačnica.

Sport i zabava: U sastavu hotela Xperience Kiroseiz Parkland su 4 spoljašnja bazena od kojih je jedan dečiji, aqua park za odrasle i decu, bilijar, stoni tenis, kao i tereni za tenis i odbojku. Najmlađim gostima je obezbeđeno igralište, bioskop i dečiji klub. U okviru spa centra nalaze se teretana, đakuzi, sauna i tursko kupatilo. Na plaži su zastupljeni mnogi sportovi na vodi i centar za ronjenje. Suncobrani, ležaljke i peškiri su besplatni, pored bazena i na plaži, za sve goste.