supernova logo

★★★★★
50
avionom
all inclusive
bazen, privatna plaža, fitnes, spa i velnes
balkon, klima uređaj, sef, tv, mini-bar

Opis

Lokacija: Hotel Xperience Kirosize Premier se nalazi u mestu Sharm el Sheikh u regiji izmedju zaliva Naama bay i Sharks Bay. Do dve privatne plaže, jedne koralne, a druge peščane, vozi mini bus, prema istaknutom rasporedu. Od promenade u Nama Baj je udaljen 1 km, a od aerodroma 10 km.

Hotelski sadržaj: Pored glavnog restorana hotela Xperience Kirosize Premier u kojem se služe jela internacionalne kuhinje, gosti mogu da uživaju u specijalitetima belgijskog, japanskog, italijanskog i indijskog a la carte restorana. Osvežavajući kokteli, alkoholna i bezalkoholna pića se služe u 5 barova. Od dodatnih usluga, hotel Xperience Kirosize Premier nudi prodavnice, menjačnicu, internet kutak, servis za pranje i sušenje.

Sport i zabava: U sastavu hotela su 4 bazena za odrasle i 2 za decu, kao i aqua park sa toboganima i vodenim atrakcijama za decu i odrasle. Gosti hotela Xperience Kirosize Premier mogu da se rekreiraju u teretani, igrajući tenis, odbojku, stoni tenis, ali i zabave u bioskopu, dikoteci ili uz bilijar. Na raspolaganju su i usluge različitih vrsta masaže, sauna, parno kupatilo i đakuzi. Najmlađima je namenjen deciji klub, bioskop i igraliste.