supernova logo

★★★★★
100
400
avionom
all inclusive
bazen, restoran, fitnes, spa i velnes
balkon, klima uređaj, sef, tv, mini-bar

Opis

Lokacija: Hotel Iberotel Palace, nedavno renoviran, namenjen putnicima starijim od 16 god, nalazi se u Old Market-u, u zalivu El Maya Bay, na jednoj od najleših peščanih plaža u celom Sharm el Sheikh-u. Gostima je na raspolaganju i koralna plaža do koje vozi brodić od hotelske plaže prema istaknutom rasporedu. Od centra straog grada je udaljen 400 m, od Nama beja je 10 km, a od aerodroma 20 km.

Hotelski sadržaj: Osim dva glavna restorana, gostima hotela Hotel Iberotel Palace su na raspolaganju i dva a la carte restorana u kojima se služe jela italijanske i orijentalne kuhinje i 4 bara od kojih je jedan na plaži. Od dodatnih sadžaja na raspolaganju su prodavnice, suvenirnica, salon lepote, menjačnica, servis za pranje i peglanje.

Sport i zabava: U sastavu hotela Iberotel Palace su 2 spoljašnja 1 unutrašnji bazen, bilijar, stoni tenis, pikado, mini fudbal, kao i 2 teniska terena, teren za odbojku i boćanje. U okviru wellness centra nalaze se teretana, sobe za masažu, đakuzi, sauna i parno kupatilo. Na plaži hotela su zastupljeni mnogi sportovi na vodi.