supernova logo

★★★★★
avionom
all inclusive
bazen, restoran, internet, privatna plaža, fitnes, spa i velnes, animacija
balkon, klima uređaj, sef, tv, mini-bar

Opis

Lokacija: Hotel Jaz Mirabel Resort nalazi se u zalivu Nabq Bay, na hotelskoj peščanoj plaži, centar Naama Bay je na 19 km udaljenosti, dok je od aerodroma udaljen 10 km. Jaz Mirabel Resort pruža mogućnost za savršen odmor u mestu Sharm el Sheikh. Ljubiteljima snorklinga i ronjenja dostupan je obližni koralni greben do koga se dolazi preko pontona. Dostupna je redovna usluga organizovanog prevoza hotelskim autobusima do turističkog centra Naama Bay.

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela se nalazi više restorana i barova. Osim pansionskog restorana Al Zaytoun, gostima je na raspolaganju i glavni restoran Al Nakheel, samo za odrasle, uz obavezan dress code i 3 a la carte restorana specijalizovanih za jela mediteranske, azijske i italijanske kuhinje. Od ostalih sadržaja u ponudi je 8 barova (u lobiju, pored bazena i na plaži u kojima se u toku dana poslužuju različite vrste osvežavajućih napitaka i laganih obroka), menjačnica, 75 prodavnica, servis za pranje i peglanje, rent a car, salon lepote i apoteka. Dostupan je bežični internet ograničene brzine na javnim površinama u hotelu.

Sport i zabava: U hotelskoj ponudi hotela Jaz Mirabel Resort su 4 spoljašnja bazena, 2 bazena za decu, 5 tobogana za odrasle i decu, 3 mini tobogana, stoni tenis, pikado, bilijar i teniski tereni susednog hotela Jaz Mirabel Club. U impresivnom spa centaru gostima sun a raspolaganju osvežavajući i okrepljujući tretmani, usluge masaže (uz doplatu), sauna, parno kupatilo, đakuzi i teretana. Takođe su dostupni sadržaji za sportove na plaži, u vodi, jedrenje na dasci, ronjenje i gnjuranje… Suncobrani, ležaljke i peškiri su besplatni, pored bazena i na plaži. U ponudi za najmlađe goste je dečiji klub, igralište, bazen i profesionalna