★★★★★

Movenpick Resort Sharm El Sheikh

avionom
all inclusive
bazen, restoran, internet, privatna plaža, fitnes
balkon, klima uređaj, tv, internet, mini-bar

Opis

Lokacija: Movenpick Resort Sharm El Sheikh je jedan od luksuznijih hotela u regiji Sharm El Sheikh. Hotel ima 4 lepo uređene privatne peščane plaže, a u blizini nekih su i koralni grebeni. Movenpick Resort ima direktan izlaz na promenadu koja vodi do glavnog turističkog centra Naama Bay-a, udaljenog 1 km. Od aerodroma Sharm El Sheikh, resort je udaljen 10 km.

Hotelski sadržaj: Pored glavnog restorana u kojem se služe jela internacionalne kuhinje, gosti hotela Movenpick Resort Sharm El Sheikh mogu da uživaju u indijskim, egipatskim ili ribljim specijalitetima koja se služe u 3 a la carte restorana. Na raspolaganju su i 4 bara, prodavnicu, frizerski salon, salon lepote, menjačnicu i servis za pranje i sušenja. Wi-fi internet je dostupan i besplatan u celom hotelu.

Sport i zabava: Posebnu atrakciju hotela Movenpick Resort Sharm El Sheikh čini veliki infinity bazen koji zauzima centralno mesto rezorta. Gostima hotela su na raspolaganju i stoni tenis, bilijar i teren za tenis. U okviru spa centra hotela Movenpick Resort Sharm El Sheikh nalaze se teretana, sauna, parno i tursko kupatilo. Na plaži su zastupljeni mnogi sportovi na vodi, tereni za odbojku i mini fudbal, kao i centar za ronjenje.

Napomena: AII Inclusive usluga u hotelu završava se isključivo doručkom poslednjeg dana boravka i napuštanjem soba najkasnije u 12 h.

newsletter slikica

NEWSLETTER: Saznajte na vreme za najpovoljnije aranžmane.

Kontaktirajte nas

TA Supernova Travel
11000 Beograd, Majke Jevrosime 29
Telefon: +381 11 33 73 183
Fax: +381 11 32 34 106
Mobilni: +381 65 8874782
office@supernovatravel.rs
Skype: supernova.travel

Društvene mreže

facebookinstagramyoutube