supernova logo

★★★★★
250
avionom
all inclusive
bazen, restoran, internet, fitnes, spa i velnes
balkon, klima uređaj, sef, tv, mini-bar
Novotel Palm

Opis

Lokacija: Hotel Novotel Palms nalazi se u blizini centra mesta Nama Bay, 250 m od jedne od najlepših peščanih plaža na ovom delu morske obale, od koje hotel deli ulica. Na privatnom delu plaže (pripada hotelu Novotel Beach) gostima hotela Novotel Palms, na raspolaganju je bar koji je u sklopu all inclusive usluge. Udaljen je 12 km od aerodroma Sharm El Sheikh.

Hotelski sadržaj: Pored glavnog restorana hotel Novotel Palms ima 2 a la carte restorana, 3 bara, salon lepote, prodavnicu, internet konekciju na javnim površinama hotela, menjačnicu i servis za pranje i peglanje.

Sport i zabava: Hotel Novotel Palms ima 4 spoljašnja bazena, teniski teren, teren za odbojku, razni sportovi na vodi i u sklopu spa centra đakuzi, tursko kupatilo, saunu i fitnes centar. Gostima su na raspolaganju sadržaji hotela Novotel Beach koji se nalazi na peščanoj plaži. Za decu hotel u ponudi ima dečiji klub, dečiji bazen i igralište. Gosti koriste ležaljke, suncobrane i peškire (iz hotela Novotel Palms) bez doplate.