supernova logo

★★★★★
50
avionom
all inclusive
bazen, restoran, privatna plaža, spa i velnes
balkon, klima uređaj, sef, tv, internet, mini-bar

Opis

Lokacija: Hotel Xperience Sea Breeze Resort se nalazi u mestu Sharm el Sheikh u zalivu Sharks Bay. Hotel se nalazi na dve privatne plaže, sa kraćim pontonom, sa kojih se pruža izuzetan pogled na Crveno more. Od centra turističke zone, Naama Bay je udaljen 7 km, a od aerodroma 3 km.

Hotelski sadržaj: Pored glavnog restorana hotela Xperience Sea Breeze Resort u kojem se služe jela internacionalne kuhinje, gosti mogu da uživaju u specijalitetima a la carte restorana, sa čije terase se pruža romantični pogled na zaliv Sharks bay. Osvežavajući kokteli, alkoholna i bezalkoholna pića se služe u barovima od kojih su 3 pored bazena, jedan na plaži, u hotelskom lobiju, a posebna preporuka za uživanje su Zen i Shisha barovi. Od dodatnih usluga, hotel Xperience Sea Breeze Resort nudi prodavnice, menjačnicu, servis za pranje i sušenje.

Sport i zabava: U sastavu hotela je 9 bazena, 2 đakuzija, teretana, kao i spa centar sa đakuzijem, saunom, parnim i turskim kupatilom. Privatna marina se nalazi 40 m od hotela Xperience Sea Breeze Resort odakle kreću ekskurzije za ronjenje, snorkling ili posetu obližnjem ostrvu Tiran za goste koji žele avanturu i da se bolje upoznaju sa destinacijom Sharm el Sheikh.