supernova logo

apartmani
150
autobusom, sopstveni
najam
Vila Ifigenia Stavros

Opis

Lokacija: vila se nalazi u novom delu Stavrosa, prema Nea Vrasni, na oko 150m od plaže

Koordinate vile: 40°40'16.5"N 23°41'28.4"E

Smještena u živopisnom okruženju Stavrosa, samo korak do blistavih voda Egejskog mora, Vila "Ifigenia-Luxury" predstavlja vrhunac elegancije i udobnosti. Sa idealnom pozicijom, manje od dvesta metara od plaže, ovaj moderna vila zrači jednostavnošću i sofisticiranošću.

Ovaj arhitektonski dragulj, sa svojim čistim linijama i modernim dizajnom, stoji kao simbol sofisticiranosti i stila. Interijer vile odražava elegantnu jednostavnost, sa prostorima obasjanim prirodnim svetlom.

Prostrane terase i otvoreni prostori za odmor nude mesto za uživanje u toplim večernjim povetarcima, dok pažljivo odabrani elementi dekora dodaju dašak lokalnog šarma i topline.

U Vili "Ifigenia-Luxury", svaki detalj je pažljivo osmišljen da stvori prostor odmora i luksuza. Elegancija i modernost su ključne reči kada je reč formama koje su korišćene za uredjenje.

Sa najfinijim keramičkim pločicama koje odražavaju sjaj i čistoću, prostrani tuševi obećavaju osvežavajuće početke dana svakom gostu pružajući osećaj privatnosti i ekskluzivnosti.

MALO ZANIMLJIVOSTI:

Ime "Ifigenia" na grčkom jeziku potiče iz grčke mitologije i znači "jaka po rođenju". Ifigenija je u mitologiji bila kći grčkog kralja Agamemnona i kraljice Klitemnestre. Pravo ime za ovu novu vilu na našem tržištu.


Uslovi i način plaćanja:

Plaćanje se vrši u dinarima. Za aranžmane u inostranstvu gde je cena iskazana u EUR, plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS; Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni.

AVANSNO:
- Gotovinom, čekovima gradjana, uplatom na račun ili platnim karticama. Prilikom rezervacije plaća se 40% vrednosti aranžmana, ostatak najkasnije 20 dana pre početka usluge.

NA RATE:
- Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 3 mesečne rate čekovima građana.
- Uplata avansa od 40% aranžmana ostatak kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Master) na 3 rate bez kamate;

PUTEM ADMINISTRATIVNE ZABRANE:
- Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 6 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.