supernova logo

★★★★
100
1500
sopstveni
polupansion
bazen, restoran, internet
klima uređaj, tv, mini-bar
Hotel Agionissi Resort

Opis

Agionissi Resort se nalazi na malom ostrvu Amulijani, jedinom naseljenom u arhipelagu, prekoputa Svete Gore i Uranopolisa. Hotel je smešten oko kilometar ipo od gradića Amuljani (povezan sa Uranopolisom taxi brodićima). Ispred hotela nalazi se kamenita plaža, odlična za sakupljanje kamenčića i školjki, 50 metara odatle je šljunkovita plaža Porto Agio s hotelskim barom na plaži, a za par minuta vožnje stići ćete do najlepše plaže na ostrvu. Do ostrva se stiže trajektom koji iz luke Tripiti isplovljava na svakih sat ili dva, u zavisnosti od sezone.

 

Hotel ima bazen, restoran, wi-fi Internet u javnim delovima hotela (uz doplatu na licu mesta), više barova, dečje igralište, mini market, SPA centar (uz doplatu na licu mesta), teren za tenis (uz doplatu na licu mesta), fudbal 5x5, iznajmljivanje čamaca... Suncobrani i ležaljke oko bazena i na plaži su uključeni u cenu. Peškiri za plažu se iznajmljuju uz depozit. U okviru hotela se nalazi 69 soba u okviru većih bungalova. Sve sobe imaju TWC, terasu, A/C, SAT TV, krevetac (na upit), mini bar, sef (uz doplatu), telefon.

 

Usluga u hotelu je polupansion: doručak – “švedski sto“ (samoposluživanje), večera meni, izbor 2 jela, ili pun pansion koji uključuje i ručak.

 

GPS koordinate: 40.316463, 23.928834