supernova logo

apartmani
autobusom, sopstveni
Vila Mesidrili

Opis

VILA MESIDRILI
39.971096N, 23.453860E
Nalazi se na samoj plaži u centru Mola Kalive. Izuzetno dobro pozicionirana, pruža direktan izlazak na plažu iz dvorišta objekta. U neposrednoj blizini vile se nalaze i market, ugostiteljski objekti, stanica međugradskog autobusa. Vila Mesidrili je kompleks od više apartmana, izgrađenih oko centralnog vrta i dvorišta omogućavajući svakom apartmanu direktan pogled na more, planinu Osa i regiju Pilion.

Vila Mesidrili pruža smeštaj u prostranim četvorokrevetnim apartmanima koji su opremljeni čajnom kuhinjom (mini rerna sa dve grejne ploče) sa frižiderom, kupatilom sa tuš kadom, klima uređajem, LCD TV-om. Apartmani se nalaze na prvom i drugom spratu. Dvorište vile je pravi mediteranski raj u kome se smenjuju pedantno uređen travnjak, stabla masline, čempresi i bogumile. Mesidrili je idealan smeštaj za porodice ali i sve vas koji želite miran odmor za nezaboravnim pogledom na more.

Peškiri – DA (1 veliki peškir za telo),
Klima uređaj – DA (uključen u cenu),
Wi-Fi – DA ,
Parking – NE.
Struktura: 1/4 APT* = francuski krevet + trosed na izvlačenje.


Uslovi i način plaćanja:

Plaćanje se vrši u dinarima. Za aranžmane u inostranstvu gde je cena iskazana u EUR, plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS; Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni.

AVANSNO:
- Gotovinom, čekovima gradjana, uplatom na račun ili platnim karticama. Prilikom rezervacije plaća se 40% vrednosti aranžmana, ostatak najkasnije 20 dana pre početka usluge.

NA RATE:
- Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 3 mesečne rate čekovima građana.
- Uplata avansa od 40% aranžmana ostatak kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Master) na 3 rate bez kamate;

PUTEM ADMINISTRATIVNE ZABRANE:
- Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 6 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.