supernova logo

apartmani
1000
autobusom, sopstveni
najam
internet, porodične sobe
terasa, balkon, klima uređaj, kuhinja, tv, internet
Vila Blue Fox

Opis

Lokacija:
Nalzi se na blagom uzvišenju, na nepunih 150 m od glavnog puta, koji prolazi pored letovališta Nea Skioni, a na oko 400 m od mora. Do centra letovališta je oko 1 km, gde se nalazi i gradska plaža.
Sadržaj: dvorište, letnjikovac sa roštiljem, teren za basket, mala crkva, parking.

Opis:
Jedinstven objekat, u pravom smislu reči "Vila"... Malo je ovakvih smeštaja, koji bi svojim sadržajem, ambijentom, očaravajućim pogledom na Egej, trebalo da zadovolje i najzahtevnije goste. Utisci gostiju koji su predhodnih godina koristili usluge ove vile su upravo jedan od razloga zašto smo se odlučili da od ove godine bude i u našoj ponudi. Besprekorno uređeno dvorište, sa pratećim sadržajem vam pruža mnogo mogućnosti za razne aktivnosti, ali i odmor u pravom smislu...
Ako ste svoj godišnji odmor zamišljali da uz prvu jutarnju kafu uživate u miru i tišini, a u večernjim satima sa časom rashlađenog vina ili "Ouza", ispratite zalazak sunca sa pogledom na more, onda je ovo pravi izbor...
Možda je upravo ovo prilika za nešto drugačiji odmor od predhodnih. Prilika da vrelinu gradskog asvalta zamenite zelenom oazom. Moguće da vam je zbog svakodnevnih obaveze zafalilo slobodno vreme za druženje sa iskrenim prijateljima!? Ako je tako, pruža vam se prilika da izborom vile " Blue Fox" nadoknadite propušteno.
Imaćete mogućnost da ponovo uživate u društvu vaših prijatelja i podsetite ih na vaše kulinarske sposobnosti, a letnjikovac sa roštiljem je idealno mesto za to. Normalno, pre svega najpre odete po svežu, tek upecanu ribu u Nea Skioniu, koje je poznato ribarsko selo... Verujemo da će te se snaći i sigurni smo da će te znati šta vam je dalje činiti.
More, porodica, prijatelji, riba, vino... zar to nije dovoljno razloga da zadovoljstvo bude potpuno?

Napomene:
- Mogućnost iznajmljivanja cele vile, ukupno 8 smeštajnih jedinica različite strukture, sadrže 35+1 kreveta.
- Uslovi za decu u studiju / apartmanu: - Dvoje dece do 10 godina starosti mogu koristiti jedan ležaj. - Dete 0-3 godine može u studiju / apartmanu da boravi bez sopstvenog ležaja.
- Korišćenje klima uređaja, WI-FI interneta, peškira - BESPLATNO.
- GPS KOORDINATE VILE: 39°57'10.3"N 23°31'23.2"E


Uslovi i način plaćanja:

Plaćanje se vrši u dinarima. Za aranžmane u inostranstvu gde je cena iskazana u EUR, plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS; Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni.

AVANSNO:
- Gotovinom, čekovima gradjana, uplatom na račun ili platnim karticama. Prilikom rezervacije plaća se 40% vrednosti aranžmana, ostatak najkasnije 20 dana pre početka usluge.

NA RATE:
- Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 3 mesečne rate čekovima građana.
- Uplata avansa od 40% aranžmana ostatak kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Master) na 3 rate bez kamate;

PUTEM ADMINISTRATIVNE ZABRANE:
- Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 6 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.