supernova logo

apartmani
400
400
autobusom, sopstveni
najam

Opis

VILA IKONOMU STUDIOS
39.984919N, 23.621909E

Vila Ikonomu Studios se nalazi u mirnom delu Pefkohorija, van vreve mesta i na samo 400m od najlepšeg dela plaža kao i šetališta. Centar mesta se na nalazi na istoj udaljenosti. U blizini vile se nalaze marketi, objekti brze hrane, pekare, kafei i ostalo.

Vila nudi smeštaj u dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima koji su opremljeni čajnom kuhinjom (rešo sa dve grejne ploče) sa frižiderom, kupatilom sa tuš kadom, klima uređajem, LCD TV-om. Spratnost studija varira od prizemlja do drugog sprata. Iz jedinica na drugom spratu se pruža delimičan pogled na more. Vilu krasi prostrano dvorište sa roštiljem, velikim zajedničkim stolom za sedenje kao i ljuljaške za najmlađe goste. Popularna plaža Ksenija je udaljena samo 5,5km, dok su plaže Akrotiri i Elephant udaljene svega 5-6 minuta hoda. Ispred vile postoji i prostrani parking na kome ima mesta za najviše 12 vozila.

U dvorištu u pomoćnom objektu postoji i toalet koji će gostima biti na raspolaganju prvog tj. poslednjeg dana odmora.

Vila je idealna za parove kao i porodice koje žele smeštaj u mirnijem delu mesta a nadomak svih sadržaja koje mesto nudi.

Bazen u dvorištu nije u funkciji.

Peškiri – NE
Klima uređaj – DA (uz doplatu od 5€ po danu korišćenja na licu mesta)
WiFi – DA
Parking – DA (mesto se ne može garantovati i rezervisati)

Struktura:
1/2 STD = 2 singl kreveta
1/3 STD = francuski krevet + singl krevet
1/3 STD = 3 singl krevet
1/4 STD = francuski krevet + 2 singl kreveta