supernova logo

apartmani
50
50
autobusom, sopstveni
najam
Vila Armenitis

Opis

Lokacija: Vila Armenistis je još jedna vila u našoj ponudi sa eksluzivnom lokacijom, na plaži, u samom centru Paralije, na samom šetalištu od crkve prema Olympic Beachu.

U prizemlju objekta je kafe-beach bar, sa ležaljkama na plaži, koje su uz kupljeno piće na raspolaganju gostima.

Besplatne usluge: WiFi internet.

Smeštaj:
Vila Armenistis raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima. Gostima je na raspolaganju lift, a smeštajne jedinice su na trećem spratu. U ponudi su smeštajne jedinice sa direktnim pogledom na more i bez pogleda na more (pogled na šetalište).

Sve smeštajne jedinice imaju čajnu kuhinju sa posuđem, terasu sa garniturom za sedenje, SAT TV, klima uređaj (korišćenje uz doplatu 6 evra dnevno), besplatni WiFi internet.

Promena posteljine jednom tokom boravka. Vila nema peškire i gosti sami održavaju higijenu studija.


Uslovi i način plaćanja:

Plaćanje se vrši u dinarima. Za aranžmane u inostranstvu gde je cena iskazana u EUR, plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS; Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni.

AVANSNO:
- Gotovinom, čekovima gradjana, uplatom na račun ili platnim karticama. Prilikom rezervacije plaća se 40% vrednosti aranžmana, ostatak najkasnije 20 dana pre početka usluge.

NA RATE:
- Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 3 mesečne rate čekovima građana.
- Uplata avansa od 40% aranžmana ostatak kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Master) na 3 rate bez kamate;

PUTEM ADMINISTRATIVNE ZABRANE:
- Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 6 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.