supernova logo

apartmani
120
autobusom, sopstveni
najam
internet
terasa, balkon, klima uređaj, tv, internet
Vila Stavros

Opis

Lokacija: Vila Stavros nalazi se u mirnom delu Paralije, severno od crkve u centru mesta, nedaleko od Discount supermarketa. Udaljena je 120 m od plaže.

Smeštaj: Vila Stavros raspolaže apartmanima i dupleksima za smeštaj do 4 osobe. Smeštajne jedinice su raspoređene u prezmlju, prvom, drugom i trećem spratu. Neke smeštajne jedinice su kompletno renovirane. Sve smeštajne jedinice imaju čajnu kuhinju sa posuđem, terasu sa garniturom za sedenje, SAT TV, klima uređaj (BESPLATNO korišćenje), besplatni WiFi internet, balkon. Promena posteljine jednom tokom boravka. Vila nema peškire i gosti sami održavaju higijenu studija.

Besplatne usluge: Klima, WiFi internet.

 

Četvorokrevetni apartman (1/4 app) za smeštaj do 4 osobe – vila poseduje dve vrste četvorokrevetnih apartmana, jedan sa komfornom spavaćom sobom u kojoj su francuski ležaj i dva standardna ležaja i odvojenom trpezarijom sa kuhinjom. Drugi poseduje spavaću sobu sa francuskim ležajem i trpezariju sa kuhinjom koja ima dva standardna ležaja i mogućnost za pomoćni krevet.
Četvorokrevetni dupleks apartman (1/4 dupleks) za smeštaj do 4 osobe – sastoje se od dve spavaće sobe da po dva standardna ili jednim francuskim ležajem i odvojene trpezarije sa kuhinjom.


Uslovi i način plaćanja:

Plaćanje se vrši u dinarima. Za aranžmane u inostranstvu gde je cena iskazana u EUR, plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS; Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni.

AVANSNO:
- Gotovinom, čekovima gradjana, uplatom na račun ili platnim karticama. Prilikom rezervacije plaća se 40% vrednosti aranžmana, ostatak najkasnije 20 dana pre početka usluge.

NA RATE:
- Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 3 mesečne rate čekovima građana.
- Uplata avansa od 40% aranžmana ostatak kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Master) na 3 rate bez kamate;

PUTEM ADMINISTRATIVNE ZABRANE:
- Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 6 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.