supernova logo

★★★
180
avionom, sopstveni
all inclusive
Hotel Golden Sands

Uslovi i način plaćanja:

Plaćanje se vrši u dinarima. Za aranžmane u inostranstvu gde je cena iskazana u EUR, plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS; Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni.

AVANSNO:
- Gotovinom, čekovima gradjana, uplatom na račun ili platnim karticama. Prilikom rezervacije plaća se 40% vrednosti aranžmana, ostatak najkasnije 20 dana pre početka usluge.

NA RATE:
- Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 3 mesečne rate čekovima građana.
- Uplata avansa od 40% aranžmana ostatak kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Master) na 3 rate bez kamate;

PUTEM ADMINISTRATIVNE ZABRANE:
- Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 6 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.

Opis

Lokacija:
hotel Golden Sands se nalazi 180 m od peščane plaže (prelazi se ulica), u mestu Agios Georgios na jugozapadnoj strani ostrva, 33 km od grada Krfa i 31 km od aerodroma. Hotel ima 66 soba.

Hotelska ponuda:
recepcija, restoran, bar, bazen, bazen za decu, igralište za decu, sef, teniski teren, mini teren za košarku, besplatan wi-fi internet u zajedničkim prostorijama, parking.

Ishrana:
all inclusive – „sve uključeno“ doručak, ručak i večera – samoposluživanje (izbor više jela), hladna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića.

http://www.corfugoldensands.com/