supernova logo

★★★
150
300
avionom, sopstveni
polupansion
Hotel Sea Bird

Opis

Lokacija:
Prijatan porodični hotel koji se nalazi u mirnijem delu mesta Moraitika,na oko 300 m od centra i prodavnica.
Hotel Sea Bird se nalazi na oko 150 m od gradske, peščano-šljunkovite plaže. Grad Krf, sa svojim atrakcijama, udaljen je oko 20 km.

Hotelska ponuda:
recepcija, restoran, bar, besplatan WI-FI internet, sef na recepciji, igralište za decu, bazen, bazen za decu, parking.

Sobe:
Standardna soba, kvadrature od 18-21 m 2, sastoji se od jedne prostorije sa dva standardna kreveta (francuski ili dva standardna kreveta) sa mogućnošću dodavanjem pomoćnog ležaja. Soba ima: klima uredjaj (uz doplatu 6 eur dnevno), SAT TV, sef, telefon, mini fržider, wi-fi internet, kupatilo, fen, balkon ili terasa.

Ishrana:
polupansion (samoposluživanje, izbor više jela).

Hotelska ponuda

Prijatan porodični hotel koji se nalazi u mirnijem delu mesta Moraitika, na oko 300 m od centra i prodavnica, koji nudi pravo grčko gostoprimstvo.
Sa sopstvenim bazenom i barom idealan je za one mirnije dane kada ne želite da se udaljite previše od hotela. Dečiji bazen i igralište su tu za užitak najmlađih.
Hotel Sea Bird se nalazi na oko 150 m od gradske, peščano-šljunkovite plaže. Plaža je uređena, sa barovima i tavernama za piće i užinu tokom dana.
Grad Krf, sa svojim atrakcijama, udaljen je oko 20 km. Do Krfa se može doći javnim gradskim prevozom, po redu vožnje međugradskih autobusa.