supernova logo

★★★
500
avionom
noćenje sa doručkom
bazen, restoran, parking, internet, sef na recepciji
balkon, klima uređaj, kuhinja, tv
Hotel Muses

Opis

Lokacija:
Hotel Muses okuružen je cvetnom baštom u čijem centru se nalazi bazen. Čini ga glavna zgrada sa recepcijom i nekoliko manjih zgrada u bašti. Nalazi se na korak od uređene trim staze oko jezera Kukunarija koja vijuga kroz borovu šumu. Pozicioniran je idealno za jutarnje šetnje kroz prirodu, kao i kupanje u kristalnom moru plaže Kukunarija. Kombinacija sitnog belog peska, hladovine borove šume i bogat vodeni svet čine ovu plažu jedinstvenom i posetiocima daje najbolje od Skijatosa.
Zbog mirnog okruženja i predivne plaže na samo 500 m lagane šetnje po ravnom putu preporučujemo ga porodicama sa decom kao i parovima koji žele pravi odmor.
hotel Muses se nalazi 500 m od peščane plaže Kukunaries, 15 km od grada Skijatosa, 16 km od aerodroma.

 

Hotelska ponuda:
restoran, bazen, dečiji bazen, bar pored bazena, besplatan wi-fi internet, sef na recepciji, parking.

Standardne sobe bungalovskog tipa:
klima uređaj (uz doplatu), telefon, mini frižider (na upit, uz doplatu 3 eur dnevno), kupatilo, balkon.

Ishrana:
doručak (samoposluživanje, izbor više jela).

Hotelska ponuda

Hotel Muses okuružen je cvetnom baštom u čijem centru se nalazi lep bazen. Nalazi se na korak od uređene trim staze oko jezera Kukunarija koja vijuga kroz borovu šumu. Pozicioniran je idealno za jutarnje šetnje kroz prirodu, kao i kupanje u kristalnom moru plaže Kukunarija. Kombinacija sitnog belog peska, hladovine borove šume i bogat vodeni svet čini ovu plažu jedinstvenom i posetiocima daje najbolje od Skijatosa. Šetnjom kroz šumu ili pre brda dolazi se na par stotina metara do nekoliko drugih peščanih plaža - Agija Eleni, Ampelaki, Banana, Mala Banana.
Veoma lako i brzo, autobuskim prevozom, stiže se na par stanica do drugih uvala i plaža za kupanje, a autobus vodi i do centra grada Skijatosa, 15 km udaljenim od hotela Muses.
Zbog mirnog okruženja i predivne plaže na samo 500 m lagane šetnje po ravnom putu preporučujemo ga porodicama sa decom kao i parovima koji žele pravi odmor.