supernova logo

apartmani
autobusom, sopstveni
najam
internet
terasa, balkon, klima uređaj, kuhinja, tv, internet
Vila Augustos

Opis

Lokacija: Vila Augustos u Limenariji na Tasosu nalazi se na glavnom putu ka Potosu. Udaljena je 90 m od plaže, a neposrednoj blizini nalazi se jedan od najbolje snabdevenih i najvećih supermarketa u Limenariji.

Smeštaj: Vila Augustos poseduje dvokrevetne i trokrevetne studije, raspoređene na prvom spratu. Sve smeštajne jedinice su opremljene čajnom kuhinjom sa rešoom, frižiderom i osnovnim posuđem, kupatilima sa tušem, LCD televizorima i klima uređajima (korišćenje uz doplatu 5 € po danu).

Besplatne usluge: Gostima je na raspolaganju besplatan WiFi Internet. Ispred vile postoji određeni broj parking mesta koji su na raspolaganju gostima, a takođe na 100 m iza vile je veliki, javni i besplatni parking.

 

Dvokrevetni studio (1/2 std) – jedna prostorija sa dva standardna ležaja, kuhinja u okviru iste prostorije ili na terasi, kupatilo i balkon;
Trokrevetni studio (1/3 std) – jedna prostorija sa tri standardna ležaja, kuhinja u okviru iste prostorije, kupatilo i balkon.


Uslovi i način plaćanja:

Plaćanje se vrši u dinarima. Za aranžmane u inostranstvu gde je cena iskazana u EUR, plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS; Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni.

AVANSNO:
- Gotovinom, čekovima gradjana, uplatom na račun ili platnim karticama. Prilikom rezervacije plaća se 40% vrednosti aranžmana, ostatak najkasnije 20 dana pre početka usluge.

NA RATE:
- Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 3 mesečne rate čekovima građana.
- Uplata avansa od 40% aranžmana ostatak kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Master) na 3 rate bez kamate;

PUTEM ADMINISTRATIVNE ZABRANE:
- Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 6 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.